Tehotná?

Príspevok v téme: Tehotná?
boba5

Ahojte, v posledných týždňoch sa so mnou deje niečo divné. Začalo to tým že po tom ako sme s priateľom mali pohlavný styk (chránený prezervatívom)mi začala pár dní meškať menštruácia. Keď sa dostavila mala som cca týždeň zápchu ktorá sa tiež časom uvoľnila. Myslím že mi zhnedli aj bradavky a v okolí sa vytvorili aj modré žilky. Robila som si aj tehotenský test ktorý vyšiel negat. Teraz sa mi na tvári vytvorilo aj veľmi veľa vyrážok. Pociťujem aj studený pot.

Môžem byť tehotná alebo je to len nejaká hormonálna vec?

Ďakujem

boba5

Jej, to gratulujem veľmi. :) Nech je to chlapček či dievčatko, len nech je to zdravé :)

Ale to fakt...čo čítam tak raz že z takých príznakov áno, potom že na 100% nie..a tak :) to je individuálne asi :)

Weva

Haha, no ja som prave tehotna a mala si vidiet mna :) aj ked ja som to akosi pocitila hned (len az spatne som vedela, ze aha tak preto tie pocity) Ale mne menstruacia neprisla vobec a hned v prvy den meskania som tam mala ciaru ako hrom...

A manzel ma dube - lebo na internete 100 ludi ma 100 nazorov, najdes vsetko aj nic :)

boba5

Veď. už ma aj môj chlap glbe že sa len sledujem kedy sa mi objavý ďalší príznak a hneď sadnem za internet a automaticky spojím s tehotenstvom :)

Weva

ono test si treba robit po tom co ti vynecha menstruacia. 2 tyzdne po styku moze byt priskoro ak ten styk bol napriklad na zaciatku cyklu.

Takze si si ho robila pred mesiacom a pol? Pre istotu si sprav dalsi - pocula som i o zenach co krvacali a pritom boli tehotne, tak pre istotu... a ak bude negativny hod to z hlavy... obcas to telo samo nevie co chce :)

Weva

no podla mna to bude len hormonmi - teda tehotenske priznaky nenastupuju az tak rychlo podla mna... a ak si mala chraneny styk, urobila test co vysiel negaticny a i dostala menzes tak v tom nie si.