Problém s tlačiarňou

Samuel3

Možno je to zlou náplňou, nemusíš kupovať nie najdrahšie ale aspoň z overených zdrojov, napr. z www.naplne-do-tlaciarni.sk môžeš v pohode, odtiaľ objednávame tonery do tlačiarní v kancelárii a nikdy sme problém nemali.

Heatherka

ako pisai daj vycistit trysky. epson mam aj ja, uz neviem ako presne ale postup je lahky. to najdes v ponuke tlaciarne. :)

emipaty

Tlačiaren značky Epson Stylus SX125. Čiže aj náplne také kupujem a priamo z predajne Nay Elektrodom v Martine, kde som tam kupovala aj tlačiaren. Farby sa minuli a ked som zakúpila čiernu farbu a azúrovú tak mi vytlačilo rozmazane a k tomu ešte pásiky. Musím tam isť to reklamovať.

AdamKrt

emipaty Dnes 09:11 - aka je to tlaciaren ? Vyrobca model ? Aku napln si si kupila, kolko stala ? Prepokladam, ze mas kupenu nejaku renovovanu, ci kompatibilnu napln, kde sa mohlo stat, ze niekto pomiesal farby... Reklamuj napln.

emipaty

Kazety som kupovala nové a tie isté čo boli v nich, ked som kupovala tlačiareň. Kazety boli plné. Tak neviem, je ešte v záruke a nie je tu nejaký mechanik, takže musím asi isť tam kde som kupovala čiže dosť km.