V mrazničke sa začal tvoriť sneh - čo to znamená?

snehuliak

uhlie, dik, vyskúšam. inak - odmrazil som ju, vyumýval, znova zapol a o dva dni bola zase plná snehu. vôbec ju často neotváram. ale skúsim ešte raz a ošetrím to tesnenie. uvidím, či to pomôže.

uhlie

snehuliak,

sneh sa tvori, ked sa do chladnicky, alebo mrazmicky dostane prach. Moze to byt sposobene nevycistenou chladnickou, castym otvaranim, alebo nepriliehajucim tesnenim. Tesnenie je z gumy a ziadna guma nevydrzi vecnost. Mozno by bolo dobre tesnenie po rozmrazeni a vysuseni chladnicky natriet nejakym olejom, aby dlhsie vydrzalo.

annniee

lenže tie témy nesúvisiace so zdravím sa ti nezobrazujú v tom prehlade tém, takže si to všimne menej ľudí... a keďže snehuliak to potreboval súrne vedieť, tak to dal sem.. mne to vôbec nevadí...

0vecka

2 snehuliak nema to moc suvis so zdravim a preto to patri do rubriky nesuvisiace so zdravim.. :) asi to mala na mysli domcika...

snehuliak

to som už zistil: dvd-rekorder, televizor, kamera - všetky odišli tesne po dvojročnej záruke. ale od chladničky som čakal väčšiu spoľahlivosť. predsa len - človek odíde z domu a keď sa vráti napr. z dovolenky, musí to byť zábava, keď nájde všetko pokazené a zamorený byt.

snehuliak

filipka15, ďakujem tebe aj otcovi, bude to asi pravda, lebo som si dnes všimol, že keď mrazničku zabuchnem, dvere sa neprilepia ako doteraz, ale naspäť sa otvoria, takže ich musím dodatočne dobre pritlačiť. dosť ma to prekvapuje u ani nie trojročnej mrazničky. tá stará, ktorú sme mali predtým, nám vydržala vyše 15 rokov. stále bola dobrá, len už sme chceli krajšiu :-))