Akné a jazvy

Príspevok v téme: Akné a jazvy
x-smiley

Ahoj, mám 17 a s akné mám problémy asi od 11, neustále sa mi upchávajú póry, najhoršie je na tom, že sa mi robia jazvy, na tvári ani nie ale hlavne na dekolte a ramenách mi ostávajú biele škvrny/jazvy a vyzerá odporne, preto si cez leto nedám ani žiadne tričko na ramienka, viete my niekto poradiť? čítala som že sa jazvy dajú odstrániť neviete koľko to približne stojí?

jijjjka

no neviem odkiaľ si,ja som z po...ja som mala jazvy na tvári,tie mi zmizli...aj na chrbte,to som si opálila a nebolo vidieť...ale nie som si istá,mala som asi aj nejaký krém...

kuko1

Tak to som paf!!! Daj adresu ak je to možné, šla by som to vyskúšať. Alebo aspoň podrobne popis druhu lasera..

kuko1

Ja sa do vás nechcem miešať, ale mne kožná lekárka z korektívnej ambulancie povedala, že jazvy sa nedajú už ničím odstrániť! Pritom tam robia všetky možné brúsenia kože...Ušetrila mi peniažky.

nika.skalna

co to trepes, jazvy sa samozrejme ze daju odstranit. ty si dermatologicka alebo plasticky chirurg? by ma zaujimalo tvoje vzdelanie. kecas do vsetkeho, vsetko kritizujes ako som si tu uz vsimla a zrejme hovnu rozumies. nakoniec budes nejaka horko-tazko skoncena stredoskolacka bez zamestnania. ved tvoj nik tu vidim stale. a do vsetkeho sprtas. sa spamataj dievca konecne! ty pochybujes o vsetkom, ale ja pochybujem o tebe.

jankaaaaaaaaa

jedine laserom, ale jazvy to neodstrani ale len zmierni.. skus pohladat na nete nejaku plasticku chriurgiu kde robia odstranovanie jaziev a tam bude aj cennik