brutálna zmena...

Príspevok v téme: brutálna zmena...
Ellaa

Ešte ppred týždnom bola moja tvár pekná... nemala som po dlhšiom čase ( 2 mesiace) na tvari skoro ani jednu vyrážku.... pravidelne beriem zinok, jem veľa ovocia a zeleniny... pijem veľa vody.. a sem tam si dám aj žihľavý čaj... ale dnes? za deň sa mi vytvoria aspoň 4 vyrážky... a aj vredy.. najmä na brade a líciach... som už zúfala, neviem čo mam robiť.. ožna mi dala aknemycin roztok, ale ten nezaberá.... chystám sa k nej toho týždna zajsť, nech mi zoberu krv alebo čo... čo to može byť? ako to mam zastaviť? je to na zaplakanie :-((

Ellaa

no super, len sa bojím, že ona mi ich nebude chcieť predpísať... že to nieje potrebné... ale budem sa za to aj biť

jajka001_

moj muz ktory mava inak cistu plet, raz sa mu vyhodilo nieco na brade a ne a ne zmiznut, isiel ku obvodnej, ta mu dala antibiotika a zmizlo mu to. lebo ti vyrazky na brade boli znakom nejakeho zapalu v tele.

Ellaa

antibiotiká? to aj niečo také existuje? moja stará kožná, ku ktorej už nebudem chodiť mi na tvár ani nepozrela a stále mi dávala na tavr len zineryt, ktorý mi absolutne nepomáhal...

Ellaa

ale ono to tak škaredo vyzerá... bolí to ... a keď vidím, ako mi každý na to zazerá, necítim sa príjemne :(

sumsumienka

Este stale mas len 17, mozu to byt aj hormony. Mozno to samo od seba po chvili prejde, nerob si tazku hlavu z akne. Aj ja ho mam a co? Takmer kazdy mlady clovek si tym presiel.

Ellaa

keď ja ani nesolím, nejem čipsy, nepijem kolu.. zdravujem sa stravo a stále sa mi robia nové a nové ... chce sa mi z toho plakať..

Miriam ...

Toto je problém, ktorý má väčšinou u každého individuálne riešenie ale mne osobne pomáha antibakteriálne mydlo. Taktiež je svätá pravda, že dotýkať sa tváre čo najmenej lebo ked sa jej často chytáš roznášaš si to akné stále viac a viac. A ak používaš make up tak je možné, že kvôli makeupu pleť nemôže dobre dýchať a tým pádom sa tvorí vdaka veľkej vrstve make upu viac vyrážok.