citlive horne ocne viecka

Nephilim

No, je možné, že máš alergiu na nejakú zložku, ja ot mám tiež. Objavilo s ami to pred pár rokmi, z ničoho nič mi opuchli viečka a poriadne...:-/ nemohla som si dávať na očká absolútne nič, ale potom som mala problém, že okolie okolo očí som mala hrozne suché a napnuté. Dlho som hľadala nejaký krém alebo niečo, čo by mi neškodilo. Nakoniec som našla jeden krémik od značky Cliven, neskôr a ten aj teraz používam - krémik od Balea s ureou a dobrý bol aj krémik na oči od Garnier - so slnečnicou. Iné som neskúšala, nechcem riskovať, že mi opäť niečo uškodí:-) Lebo napríklad očný gel s guľôčkovým aplikátorom od Balea mi nerobil dobre, ale krémik už áno. Takže hľadaj niečo, čo je určené na obzvlášť citlivú pokožku v okolí očí:-)

Heatherka

prepokladam, ze je to krem nejaky na vrasky. ja ked si dam viacucelovy ocny krem, mam viecka take citlive a troska opuchnute. ked si nedam tak nemam .neviem s cim to suvisi. ale nie je to od natecenia kremu do oci :)

maruska123

viecka ti urcite nepuchnu kvoli stecenemu kremu...aj ja mam rano opuchnutie viecka aj oci, ma to vela ludi, ked sa zobudi

blablablablabla

A aky zmysel ma to, ze si ich kremujes??? A to sa radsej nebudem pytat akym kremom.........zajdi k doktorovi.