únava-kruhy pod očami

werdza

Ahoj, som si to skôr nevšimla, bola si s tým už u doktora? čo ti zistili?
A k tvojej otázke, na mesiac je to 50 euro, takže je to dosť, ale prvý mesiac vlastne musíš začať tak, že prvý týždeň len 1 kapsulu denne, druhý týždeň 2 denne až sa dostaneš na 6 denne, lebo dosť detoxikujú a telo si musí na ich prítomnosť zvyknúť. a nedá sa tým predávkovať, keďže riasy sú strava a nie vitamínové preparáty. a sú 90 percentne vstrebateľné a vyživujú bunky, takže v prvých dňoch, týždňoch užívania sa môžu zdravotné problémy zhoršiť, lebo práve tam ti vzživujú bunky a pomáhajú a treba to prekonať, kľudne aj vziať lieky proti bolesti, aj ja som mala zozačiatku všetko zhoršené a musela som aj pridať tabletky na astmu. A skúšali to, že 6 kapsúl denne je akurátna dávka, viac sa zbytočne vylúči v stolici bez úžitku, takže ak aj človek by zjedol viac, nič sa nestane, len to vykadí. Inak je tam aj možnosť zarábania, napríklad pre študentov taká, že budú predávať produkty a z každého predaného produktu máš 10 eur, hlavne ak si z Bratrislavy, tak tu takých hľadajú. Ak by si mala záujem, alebo niekto iný yáujem o viac info, tak mi píš mail.

maruska111

mozno teraz polozim blbu otazku ale napríklad ak ta spirula obsahuje o 300 percent viac vapnika nemozem sa s tym nejako predavkovat?

maruska111

werdza dakujem za informacie :)
nad tou riasou som unvazovla aj dlhsie..kedze mam akne chcela som vyskusat detoxikaciu...vies mi napisat na kolko € vyjde 3 mesačna davka tych tabletiek?:..žial ak je o drahe nemozem si to vôbec dovodlit, kedze som študentka..dakujem

werdza

Ahoj, ja som mala to isté, doktori mi dlho nevedeli zistiť, čo mi je, nakoniec mi zistili aj zníženú funkciu štítnej žlazy, predpísali liek, ale necítila som sa po ňom lepšie, dávkovač liekov som už mala skoro zaplnený a to mám 27 rokov (ráno okrem astma spreju som brávala liek na štítnu žlazu, potom antihistaminikum, probiotiká, kalcium a magnézium s vitamínomD proti tetánii, večer liek proti prekysleniu organizmu, astma sprej a pred spaním tabletku na noc na astmu). Ale našťastie mamine kamarátka povedala prípravku z rias, tabletky Imune od Nemeckej spoločnosti wellstar, sú úplne prírodné a veľmi mi to pomohlo. Určite choď aj k lekárovi,ale tieto riasy ti môžem len odporučiť, nedajú sa kúpiť v lekárni, ak máš záujem,napíš mi na mail a ja ti pošlem link, cez ktorý si to môžeš vo web obchode objednať a prídu ti poštou,alebo v Bratislave aj ja osobne doručím,ak s aniekomu nechce cez web obchod. Riasy sú najvýživnejšie na planéte a vyživujú bunky, telo si samé nájde, kde potrebuje vyživiť, kedže z dnešnej stravy už nemáme toľko vitamínov,čo telo potrebuje. riasy obsahujú všetky vitamíny, minerály a stopové prvky.V týchto kapsulách je mix sladkovodných rias, ktoré majú dokopy viac, ako 4000 vitálnych látok: Spirulina, ktorá zásobuje bunky živinami, má dokonca o 300 percent viac vápnika, ako kravské čerstvé plnotučné mlieko.
CHlorella, ktorá detoxikuje a čistí organizmus od škodlivín, ťažkých kovov.
Litothamnium a Haematoccus pulvialis, riasa, ktorá obsahuje najväčší antioxidant na svete- Astaxantín.
Takže tťieto riasy tým, že vyživujú bunky pomáhajú liečiť zdravotné problémy, treba ich brať najmenej 3 mesiace a je dobré 6 kapsúl denne. Ja odkedy ich beriem- druhý mesiac, tak som vysadila liek na štítnu žlazu a nepuchnú ami viečka a nemám na nich šupinatú kožu,ako som mávala predtým. Upravilo sa mi trávenie a neberiem probiotiká a vysadila som aj vápnik a horčík na tetániu, lebo ten je aj v riasach a cítim sa omnoho lepšie,menej unavená, aj som počula od druhých, že už nemám také kruhy pod očami. A pomáhajú aj na klbové problémy, získanú cukrovku, problémy z tlakom, pečeňou, imunitou (človek je menej chorý a ak ho aj náhodou chztí bacil, prejde za 3 dni a nie týždeň), nechty sú pevnejšie, vlasy menej padajú, alergie, astmu (tiež cítim, že už sa mi lepší aj astma aj alergie),spomenula som len také najčastejšie zdravotné problémy. Ak by mal niekto záujem o viac info, píšte mi na mail: werdza@azet.sk