Prestavam jest

Príspevok v téme: Prestavam jest
TeddyBear_zKE

ahojte,písala som tu v období šialenej bulímie,teraz zas prestávam jesť.no to,čo zjem mi pripadá ako hromada jedla a každé sústo si veľmi vyčítam lebo sa veľmi bojím že priberiem :(.napríklad aj dnes :( v škole bageta ! :((((((( na obed celozrna zemla a chlebik a teraz bebe a jogurt :( IDEM SA ZBLÁZNIŤ :(

atm

ja toto tiez nepochopim.. zacni normalne zdravo jest a sucasne sportovat a budes 1 000 000x krat zdravsia aj krajsia a sviezejsia nez pri tom co robis teraz.. tieto tvoje "praktiky" ani nedavaju absolutne ziadnu logiku.. teda pokial tvojim cielom nie je byt skareda vyschnuta pica so znicenym zdravym, potom na to ides samozrejme spravne;)

AdamKrt

Taka otazka - a preco sa bojis, ze priberies ? Keby si aj pribrala tak co ? Ako sa hovori, dobra zena ma mat aj cici aj rici, aby ju bolo za co chytit :)

Koncentrakove vychrtlicky su dobre len ako vesiaky pre modelingove agentury. Poriadne sa chod najest.

Ewca.

Ahoj.ja som tu tiez pisala,kedysi pred rokom?ked to este len zacinalo...teraz je to u mna sialena bulimia s anorexiou dokopy.chcem ti len povedat-nie,neni to vela.nepriberies,neboj:)Nemas z coho.poznam tie vycitky.zjem za den 1rozok s jogurtom a mam dojem,ze to je obzerstvo.ak ti to ma pomoct,tak ta ubezpecujem,ze V SKUTOCNOSTI "hovno"zjes za cely den.tak nemaj vycitky.neviem,ci sa liecis,ak nie,pouvazuj o tom.drz sa.