preskakovanie srdca

Príspevok v téme: preskakovanie srdca
vejoe

rozhodla som sa vam sem napisat nakolko ma zacina moj problem dost rozculovat a znervoznovat tak zacnem pekne odznova .mam 36 rokov a pracujem v zahranici . moja praca je vacsinou v noci takze zijem v noci a cez den spim som spevacka pracujuca v hoteloch s kapelov .moj problem vlastne zacal uz pred par rokmi z nicoho nic mi prislo zle ako na odpadnutie bola som u lekara ktory mi nasadil vasocardin nakolko som mala zvyseny tlak potom sa mi to par rokov nestalo a minuly rok znova .absolvovala som kompletne vysetrenie od echa ,ekg,rontgen pluc , 24 hodinovy holter aj stitnu zlazu vsetky vysledky boli uplne v poriadku akurat mi nechali na uzivanie cocncor 5 koli tlaku toto vsetko sa konalo tento rok v aprili diagnoza bola stanovena na unavu vycerpanost jednoducho viac sa setrit teraz po 8 MESIACOCH ZNOVU NASTAL PROBLEM po mesiaci hrania som sa jeden den zobudila a mala som taky divny pocit ze mi preskakuje srdce myslela som si ze je to od unavy ale to skakanie teda preskakovanie uz trva vyse tyzdna a velmi ma to otravuje nemam ziadny iny problem len to ze mi to obcas preskoci ja to zacitim niekdy len pri srdci niekedy az v krku nic ma pri tom neboli a vacsinou to zacnem citit ked som v klude neviem cim to je bola som znovu u svojho lekara ktory mi to potvrdil ze to preskakuje ale povedal mi ze to je systemom mojho zivota dal mi ku concordu 5 este jedny sedativa na noc na kludne spanie ale zatial to pocitujem kazdy den lieky berem 3 dni viete mi niekdo poradit co mam robit alebo matu niekdo s takymi vecami skusenost dakujem

RNG

zrychlenie tepu=tachycardia
Vynechavanie tepu=arrytmia.
Na vasocardin(netoprolol) medzi skodlivymi postrannymi ucinkami najdes aj slabost a arytmiu
heart-disease.emedtv.com

To iste je pre concor(bisoprolol)
www.drugs.com

Tlak sa da znizit destresovanim, dobrym spankovym cyklom, cistenim ciev(lecitin, lipaza),riedenim krvi bezpecne nattokinazou,branim viac draslika a rozsirovanim ciev hlohom/ovocie alebo praskovy koncentrat v kapsuliach(hawthorne, ACE mechanizmus , vasorelaxant)
Ludia beruci podobne chemicke lieky na vysoky tlak sa velmi casto stazuju na slabost.

Na posilnenie srdca treba brat vitamin B-4(adenine), vlastne to ani nie je vitamin, lebo si ho telo vytvara samo a pri jeho nizkom vytvarani clovek nema dost energie, to sa tyka aj srdca, ktore tak isto potrebuje na energiu ATP(adenin triphosphate)
Doplnky na mitochondrie su PQQ, na adenine je NADH a najnovsie aj priamo ATP doplnok.

nosana

no ja mam tep stale ok, cca 60-70...ono to vlastne ani nie je ze preskakovanie, ale skor taky silny "zachvev" srdca. tazko sa to popisuje, ale neda sa to prehliadnut. ako keby mi busilo srdce, napriklad, ked spim velmi malo, vtedy mi zvykne busit srdce. ale teraz to nie je busenie vkuse, ale len jeden zachvev, potom niekolko normalnych pulzov, potom zase. a je to nepravidelne.
inak mne sa to konecne po 7 dnoch dostava do normalu.

??!!??

vyjadri sa prsne čo myslíš tým preskakovaním....
lebo ja som tak nazívala svoj problém a ten bol že volakedy som občas mávala tep 200 ....po 2 katetrizáciach , upsešných mi to prestalo, ale občas má pocit že mi to teda ten tep chce zase preskočiť z normálneho na vyšší...je to taký zvláštny pocit keď sa to udeje.....

nosana

presne toto sa u mna deje 6 dni, zacalo to rano, ked som cakala na pohovor, najskor som to brala len ako priznak strachu z pohovoru, ale odvtedy to nepreslo. je to taky zvlastny neprijemny pocit, navyse som zistila, ze v tom momente, ked srdce "preskoci", mam aj "pauzu" v pulze. zatial navstevu lekara odkladam, dam tomu este nejaky tyzden.