Zinok spolu s Wild Yam

DzanaFX

Ahojte, chcela by som sa opýtať, po akom čase ste spozorovali nejaké zmeny, viem že je to individuálne, ale...len tak približne? Beriem ho už cez dva týždne, viem že nei dlho...:-)

A koľkým z Vás znížil wild yam hmotnosť?A o koľko?

Ďakujem :-)

DzanaFX

Nooo ja som práve preto prudko proti tomu...Keď som prišla ku gynekol. tak hneď že nech berem HAK, ešte ani nevedela čo mi je...kartu som si od nej vzala hneď,...Teraz ma doktor pozoruje, či vôbec ovulujem :(((

jankaaaaaaaaa

hak ti nezastavuje len cinnost vajecnikov, ale cinnost zliaz v mozgu , ktore vylucuju a tvoria hormony .. preto vajecinky ani nefunguju, lebo nemaju ako

DzanaFX

Heatherka, presne z toho to usúdil prečítal že to tvorí anaboliká a už hneď a ja osm sa obraňovala, ale nejako ma nepočúval :D a RNG presne, presne ja osm s tým aj počítala, že mi to vyhovorí, len proste nebudem brať HAK, pokiaľ môžem skúsiť niečo lepšie...Nikdy som ju nebrala a som proti tomu..Nemienim si na 20rokov zastavovať činnosť vaječníkov.:/

RNG

Diosgenin sa aj vyraba, nielen tazi z yamu.
Osobne davam prednost prirodnym produktom, pred syntetickymi, a najma z Ciny, kde su kriteria na kontrolu kvality ovela volnejsie , nez napr v USA.

RNG

Inac bezni lekari su vzdelani v diagnostike a presdpisovych liekoch. Doplnky su celkom ine pole a len lekari, co sa nimi zaoberaju o nich nieco vedia.

Bezny lekar je v tom uplny laik, naviac s mozgom umytym farmaciou na automaticke reakcie odmietania doplnkov a obvinovanie za rozne skodlive interakcie, hoci podmienka na schvalene potravinoveho doplnku je, ze nesmie mat ZIADNE skodlive ucinky.A schvaluju to vsade lekari a hygienici na to urceni.

RNG

Diosgenin sa aj vyraba, nielen tazi z yamu.
Osobne davam prednost prirodnym produktom, pred syntetickymi, a najma z Ciny, kde su kriteria na kontrolu kvality ovela volnejsie , nez napr v USA.

Heatherka

tvori muzsky hormon?:D tak ako pupalkovy olej aj wild yam iba pomaha vyrovnat hormonalnu rovnovahu. mozno to lekar usudil z toho, ze podporuje tvorbu svalov pri intenzivnom cviceni:D co tak nemusi byt,ja som brala aj Macu-peruansky koren, ktory tiez mal aj okrem ineho mat nastarosti narast svalovej hmoty, ale ak clovek preto nic nerobi, nic take sa nedialo.

tak ako pise janka, to nie su lieky, to su len doplnky. ale vela krat prave taketo doplnky dokazu viac pomoct ako samotne lieky.