Komplexy z gynekomastie- sex

Príspevok v téme: Komplexy z gynekomastie- sex
netreba

ahojte,
s priatelkou som polroka.. vsetko je krasne proste ale o to tu nejde :( vzdy som mal komplexy zo seba, svojej postavy .. atd .. a najviac ma trapili prsia .. gynekomastia .. aj ked nejde o to ze by to bolo dako vidno ale mam prsia do spicu .. a zvacsene bradavky :( na operaciu sa nehodlam ist.. za prve niesu peniaze a počul som ze na to sa caka aj dva roky niekedy ..

a teraz k problému.. priatelka chce uz dost odomna aby sme konecne sli do toho .. myslim akoze prvy sex a tak lenze ja som proste dement a hanbim sa pred nou si vyzliect tričko .. teda ešte som sa o to ani nepokúšal, ani ona .. boli tam isté veci spojené so sexom ale sex nie ..

nechápem preco nemozem aj ja zazivat nieco take krasne .. citit nahe telo .. na mojom nahom tele .. lenze ked si predstavim moje bradavky tak hned ma prejde na vsetko chut .. urcite ked to uvidi, cely sa jej zhnusim .. :( povedzte, vadilo by vam to?
Netreba

Jane318

Posledné, čo by som si snáď na mužovi všimla, sú jeho bradavky.
(ale zas ja nemám nejaké bohaté skúsenosti v oblasti sexuálnej a vôbec nie v oblasti oh, tá láska).
Ale fakt, nemáš sa za čo hanbiť, aj keď komplexu nerozkážeš, aby odišiel, ale ver, že ona si to ani nevšimne, určite ťa nevysmeje, lebo jej to ani nepríde. Nemáš sa čoho báť. :-)