Bojím sa ísť k urológovi, poraďte!!!!

Príspevok v téme: Bojím sa ísť k urológovi, poraďte!!!!
muffinka.s

Mám problémy so zápalom močových ciest, o ktorých sa tu dosť píše. Lenže nikto nepíše, aké vyšetrenia robí urológ. Bojím sa, že je to veľmi bolestivé. Vie mi niekto poradiť? Ja mám zápaly skoro každý 3 týždeň, pijem urol. čaj, beriem preventívne tabletky s výťažkom z brusníc a mala som od obvodnej tabletky Bismoral, z ktorých mi bývalo zle. Poraďte prosím.Ďakujem

Bubliii

Ako prvé ťa u urológa čaká cievkovanie (u žien, muži cikajú do pohára), nie je to príjemné ale trvá to len pár sekúnd. Potom moč vyšetria a pošlú ťa za lekárom, dáš si s ním pokec (čo ti je a ako sa to prejavuje), on ťa vyšetrí pohmatom, sonom, popýta sa na liečbu.. na chronické zápaly sa dáva tuším Urovaxom, mne to pomohlo, ale čiastočne boli moje problémy spôsobené aj psychikou, takže aj tú som si musela dať do poriadku.
Na druhú otázku od chalana neodpovedám, som dievča - takže netuším, ako to prebieha u chalanov...

Janomak

Dobrý deň, mám pocit že mám fimozu no bojím sa ísť k urológovi nakoľko sa bojím toho že pri vyšetrení sa mi penis stroporý. Prosím poraďte čo mám robiť ? Bude to moc trápne ? Ďakujem za radu.

aljoska

Urolog nerobí žiadne bolestivé vyšetrenia.Len dáš moč a pošle ho na vyšetrenie.Ked máš opakované zápaly mali by ti poslat moč na kultiváciu.Obvodná to neurobila?Tak chod za tým urologomon je odborník,lurčí lepšiu liečbu.