Depresia alebo len lenivost?

Príspevok v téme: Depresia alebo len lenivost?
aliena

Chodim s mojou najlepsou kamoskou na vyske do jednej skupiny,sme na jednej priváte.Moja kamoska sa neucila na skusky,zo 4 predmetov prepadla,lebo sa neucila,len sedela pred pocítacom,bola na nete,alebo pocuvala dokola tie isté pesnicky.Odkedy chodíme na vysokú,moja kamoska nemá nijakú náladu,nechce chodit von,len sediet pred pc.Uz nic ju nezaujíma.Ked sa opytam,ze co je s nou,preco to robí,tak nic nepovie,alebo povie len to, ze kvoli pocasiu.

tpch

luciano, takze ti nasi neprisposobivi tmavsi spolubcania vsetci trpia nedostatkom zivotnej energie? Ale na sulozenie a plodenie dementov jej zrazu maju dost? Preber sa, lenivost existuje!!

maciocicka

Moze byt uz zacyklena a vtedy treba trochu pomoct. Mozno naozaj nenachadza zivotny elan a energiu, zmysel zivota a utieka sa k uplne neproduktivnym a napriek vsetkemu velmi vycerpavajucim cinnostiam. Ak naozaj pocituje, ze s nou nie je nieco v poriadku, musi sama vynalozit usilie a nieco chciet s tym urobit. Tieto stavy sa mozu dalej vyvijat a neskor uz ich nebude vediet zvladnut. Ak ma pocit, ze jej nic nie je a lekar jej nepomoze, nech skusi ine moznosti. Tradicna cinska medicina sa venuje takymto stavom a s dobrym vysledkom. precitajte si clanky na www.tcmclinic.sk, mozno vas nieco z toho zaujme.

luciano

Podľa môjho názoru tzv. lenivosť neexistuje. Existuje len nedostatok životnej energie a ten môže mať rôzne príčiny. Môže to mať hormonálny pôvod, môže byť poškodená štítna žľaza, ale môže sa jednať aj o depresiu. Odporúčam aby kamarádka navštívila lekára na krvné testy a keď tie budú v poriadku, tak sa pravdepodobne bude jednať o depresiu v tom prípade treba navštíviť psychiatra, ktorý predpíše antidepresíva.

aliena

vobec nechápem,preco to robí,kasle na skolu,potom chce samé jednotky,a ked sa jej nieco nepodarí,tak trucuje na nás