Moj prvy sex, nebude mi aj mne trapne ze som panna?

Príspevok v téme: Moj prvy sex, nebude mi aj mne trapne ze som panna?
adrianka

heej SOOOOOOOOOOOS.... chcem chodit s jednym chalanom ale bojim sa vsetko co s nim budem robit po prve povie jeho kamaratom a s nich je polka moja skola, tak ze len budu po mne kukat a stale sa vypytovat ze aka bola noc.. hmm a dalsia vec, poradte mi, nebude trapne ze som este panna a budem s nim prvy krat spat... nebudem sa citit ako idiot.. pocit hambi alebo daco takee??
PROSIM PORADTE MIIII

cukrikkkkk

podla mna by si si s toho nemala robit hlawo...to čo je medzi ten´bou a twojim čawom je iba twoja wec a po prwy krat...není to taky trapas....ak bude opatrny...wpoho wečer...alebo noc s toho bude

bubble

podľa mna ty vobec nie si pripravená mať ešte pohlavný styk, ked to riešiš takýmto sposobom..to musí prísť samo a nie rozmýšľať ešte nad tým, ako mu to povedať, že ešte si..

barushqa

myslela som si.. ludiaa ta tema ze ako zbalit chlapa ucinne.. chodte tam a dajte mi tam dake rady prosiiiim... lebo som sa "zamilovala" zase raz,.. :))

ivka2

a este jedna vec, ked sa bojis s nim vobec o tom len hovorit, tak to vobec nerob....malo by to byt z lasky a nielen preto ze uz mas 15 tak uz by bolo nacase...si este mlada, hoci viem ze ked som ja mala 15 tak viac som rozumu nemala ako ty:) ale teraz uz mam na vec iny pohlad a to mam len 21:)

barushqa

RUBI prosim ta kolko mas rokoov? lebo mas uplne mudre reci.. ale ako ne v zlom ja v dobrom.. aspon mi povedz ze si starsia nez 20 sak..?? lebo uplne super mas nazory sa mi lubia.. :)))

ivka2

no urcite na to pri tom milovani pride, uz len tym ze to das sama najavo, pochybujem ze niektora z nas bola po prvy krat ako dracica....takze radsej ak k tomu raz dojde mu povedz ze si panna aby isiel pomalicky....ja som napr.vobec nekrvacala...ale vazne, nejprv s nim chod, zisti co je zac a ci ti stoji zato aby si dala prave jemu to co uz nikomu inemu nebudes moct dat...

Rubi

Adrianka budes pri tom taka neista nervozna ze len na teba kukne a zbada ze este nie si skusena,nemusi ani tvoju blanu riesit ;-))
A naozaj nechapem ako moze mat niekto vztah a tajit pred partnerom take veci,ved vztah ma byt podla mna uprimny a otvoreny.A sama sebe skodu narobis lebo keby vedel ze si este panna tak si pri tom da sakra zalezat aby to pre teba bolo co mozno najmenej bolestive.

fraisee

hej prepac 15.. to na veci nic nemeni, plati co som povedala, preboha dievca, ak mas kusok rozumu tak uznas ze mam pravdu