Surová cibuľa(jedenie)

Príspevok v téme: Surová cibuľa(jedenie)
sisiii

Dobrý večer.Možno mnohých prekvapím touto témou,možno ste dokonca mnohí o niečom podobnom ani nepočuli ale budem veľmi rada ak sa ozve niekto kto má skúsenosti ,poprípade rozumné vysvetlenie z lekárskeho hľadiska.Od malého dieťaťa mi išla na chuť surová cibuľa.Dokážem zjesť za sebou aj 2 veľké cibule.V neskôršom veku už samozrejme konzumáciu kvôli nepríjemnému zápachu musím kontrolovať ale chuť neprestáva.Je možné ,že cibula je pre mna ,,liek" ,ktorý si telo pýta a nemám sa jej vzdávať ? Máte niekto podobný (zlo)zvyk ?

Leticia

deria pred spanim? ved to nestipe zaludok? s takou cibulovou osobou by som nechcela spat, alebo cesnakovou a je jedno ci to zje rano, alebo vecer, ten smrad ide cez pory a staci ked na mna dychne nosom idem odpadnut.

dana660xz

moja polovicka jedava cibulu rovnako ako ty :) osupe a ani si to nenakraja, len do toho kuse ako do jablka :))) zijem s nim 3 roky a este nebol chory, tak nieco na tom bude, ked si to telo pyta.

Magy

sisiii - nic zvlastne, moj spoluziak si nosil do skoly v desiate namiesto jablka cibulu a jedal ju tak ako pises - surovu. cumeli sme vacsina, ale ved ked mu to tak chuti... cibula je zdrava akakolvek, obsahuje antioxidanty a je velmi silna ako protirakovinova prevencia. niet co riesit - dobru chut!

RNG

Cibula je velmi zdrava, az do 40tky som ju mohol jest neobmedzene, dnes zialbohu nie, lebo ma rozboli zaludok.
Takze si doprajte, pokial mozete

beskyd

som na tom rovnako... idealne cerstvy chlieb, kvalitna tlacenka, ocot, fest vela cibule, pivo.. a mimochodom vobec nebyvam chory... cibula a pivo najlepsie potraviny:)

Deria

zvlastne... ale ja som poznala jedno dievca, ta milovala cibulu tak, ako ty. jedla ju jak jablka, casto este aj pred spanim. inac, cibula je velmi zdrava, predpokladam, ze tak lahko nechytis chripku a podone neduhy?