Som nemozna! Ako si mam pomoct?

Príspevok v téme: Som nemozna! Ako si mam pomoct?
vendulina

Ja uz vazne neviem co mam so sebou robit.
Snazim sa, robim co sa da, prisposobujem ale stale som uplne out!! Vobec nijako nezapadam, nemam ziadnych priatelov, neviem komunikovat s ludmi, neverim si v nicom co robim, neustale striehnem na seba a neviem sa uvolnit, rozmyslam co si o mne myslia ini ludia, aj to malo socialnych kontaktov co mam stale stracam, dokonca aj cez internet! Som uzkostliva a zavistliva..na inych vidim milion chyb (aj na sebe samozreejme), s kazdym sa porovnavam, chcem byt vo vsetkom najlepsia, vsetky aktivity robim iba napoly, z nicoho sa neviem tesit..
mam strach zo vsetkeho, nikdy sa neviem rozhodnut, vsetko flakam ale do vsetkeho sa chcem zapojit..
hovorte tomu ako chcete socialna fobia, depresia, uzkost..to je jedno
ako mam najst pricinu mojho problemu?
ked mam vsetko co potrebujem, som zdrava aj vsetci v mojej rodine, doma nemam ziadne problemy, mam prostriedky aby som sa rozvijala po vsetkych strankach, mam talent ktory neviem vyuzit = vsetko na dosah ale strach, zabrany mi mnohe brania uskutocnit..
rady typu : take tu uz bolo stokrat mi nepomozu!..ale budem vdacna za akukolvek rekaciu

Ja by som rada nasla ason pricinu

Roveri

bubuci - aká si ty troska ? Nehanbíš sa o sebe takto hovoriť ? O svojej jedinečnosti a originalite.a toKto ti má rozumieť, ked ty nerozumieš sama sebe, kto ťa má milovať, ked ty nemiluješ sama seba. Nauč sa to, miluj sa, akceptuj sa. To je jedno ako vyzeráš, či si štíhla, alebo buchtička lekvarová, si krásna aká si si originál pozri do zrkadla do vlastných oči sa zahlad a povedz si, oslov sa MENOM A POVEDZ - milujem ta.tAKžE, VYHOD SLOVO TROSKA ZO SVOJEJ HLAVY, ZIADNA TROSKA NEEXISTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roveri

vendulína - možno by ti pomohlo denne zopár faciek, či kopancov do zadku to je super liečba pre takéto typky.Nedivím sa že si lezieš na nervy, pomož si sama. Problém je v tebe, začni od seba, neľutuj sa ty cácorka šibnutá. Už ti je lepšie ?

heck

načo su ti pričiny. Jedine čo ti pomoze je sa z toho dostat. Podla mna je strata času sa premáhat a snažit sa byt prirodzena sama od seba. Najdi si teda iného psychiatra a lieky budu určite riešenie. Ja chodím k psychiatrovi tiež, pomáha mi to zatial viac menej vobec no chodím tam asi mesiac tak tak

sslnieckova

myslela som si, že už to mám pomaly zasebou, ale ja už nevládzem, toto je môj koniec, už nevládzem ďalej
nenechaj sa dostať do takého stavu v akom som ja. tento svet je zlý, alebo ja doňho proste nepatrím a už je to aj tak jedno, končím. držím ti palce. nech sa ti darí

zuzuliena8

vendulina... tento stav poznam az prilis dobre. a vies co? prisla som na to, ze ja absolutne novych ludi nemam potrebu spoznavat. aj tak mi nikto nerozumie a myslim, ze oni maju dost svojich problemov. ty sa tiez prestan riesit a zacni sa brat taka, aka si. pravdepodobne sa uz nezmenis, jednoducho sa musis zacat akceptovat. ja som tiez kedysi videla na sebe mnozstvo chyb, chcela by som vylepsit to a to... ale nakoniec som prisla na to, ze to uz by som nebola ja. tak to prestan robit aj ty... si vynimocna a to je na tebe to najkrajsie... tak nestrat svoju tvar v dave :)
a inac, uplne suhlasim s veves

zewa

Kup si Anxiolan a zacni chodit psychoterapeutovi (nejakemu inemu, kedze ten predtym nebol podla teba dobry). Tam sa o sebe a pricinach svojich stavov dozvies velmi vela.
Mozno by som ti niekoho poradila, len napis do akeho mesta by si na terapiu chodila.

journey

AKCEPTUJ svoje chyby ako aj chyby iných, váž si svoje silné stránky ale nepovysuj sa a v ľuďoch hľadaj kladne stránky lebo zlé nájdeš veľmi ľahko ale podporit človeka je dôležitejšie ako ho skritizovat za to ze mu nieco nejde.

bubuci

moja,akoby som to pisala ja. ludia su ludia,keby si ppoznala ich zivot, ich sny,ich tuzby, nebrala by si ich tak osobne.ze niekomu nesadnes? no a? clovek, ktory je stastny, nema potrebu nikoho zosmiesnovat,ani osocovat. to napisal Kay Pollak. neboj, zacnes si vazit samu seba aj s chybami, a pojde to. zacni od seba.maj sa rada.nemysli si ze to pojde hned. mozno aj 5 rokov.ale stoji to za to.,pomaly a isto. drzim palce.