Poradte mi

Annyi

dakujem vam za rady uz som sa zlakla ze musim jest tak malo hehe ,pozerala som si o tom nieco na internete a nasla som rozumnejsie jedlanicky tak pre zaciatok by to malo stacit

Magy

pri vsetkej ucte, mas ty zdravy rozum? chudnutie je vec, ktora sa odvija od mnohych veci, a uprava jedalnicka je len jednou z nich. dokonca si dovolim povedat, ze ani zdaleka nie klucova, ak sa nehybes, nevydavas energiu, mozes priberat aj z tzv. dietnej stravy!
za dalsie - aspon raz za den je nutne dat do tela nieco teple! ci uz caj na ranajky, alebo teply obed. takyto jedalnicek, ako si tu opisala, je krasna a pomerne spolahliva cesta na zniceny zaludok, rozhodeny metabolizmus a mozno aj zaludocne vredy. same studene veci.

AK chcete NAOZAJ chudnut, je to potrebne robit DOSLEDNE, DLHODOBO a premyslene!! Ziadne rychle skoky typu "chcem za mesiac 9 kil dole" - to je iba perfektny sposob, ako o dalsi mesiac budes mat spat nie 9, ale rovno 13 kg! A bludny kruh zacina...
Treba zmenit cely system zivota, pohybu, stravovania, vylucit stresujuce faktory, prisposobit spanok, relax, zacat inak uvazovat, divat sa na seba...
A samozrejme, po dosiahnuti pozadovanej hmotnosti ju udrziavat tym, ze v tomto celom zabehnutom systeme treba pokracovat s mensou intenzitou (tzv. udrziavacou). AJ preto ten system treba od zaciatku riesit tak, aby nebol pre vas pritazou, ale obohatenim.
Verim, ze ciel schudnut nie je len na par mesiacov, ale chcete to dlhodobo, roky a roky. A patricne vazne k tomu treba pristupovat od sameho zaciatku.

smajliQa

annyi

o co si napisala jevelmi slabe,,, skus sa pozriet po jedalnickoch v ostatnych temach, je ich tu neurekom...
s tyto si prihodis tak akurat problemi..

winki

:D toto, čo ty za deň ja zjem na raňajky a to mám 55kg. Papaj pekne normálne ranajky, obed - normálny obed ako polievka hlavné jedlo, olovrant, večera.

Samozrejme jedz, čo najviac zeleniny, ovocia, ak máš možnosť rob si ako doplnok na ráno ovocné, alebo zeleninové šťavy. Celoznné pečivo jedz, a nevyprázaj :D skús robit veci na pare aj zeleninu aj maso. Namiesto sladkostí si daj mrkvu, alebo jablkoa hlavne pohyb...stačí aj hodinová prechádzka denne.

Anaya

Neviem, či je šťastné riešenie, jesť iba suchú stravu. Z tohoto si pokazíš žalúdok a keď začneš jesť zase normálne, príde jojo-efekt.
Pridaj zeleninu, ovocie a jedlá "na prírodno".

Milky

Schudnes ten mesiac, ked to budes dodrziavat, ale potom pride nevyhnutne jojo efekt.
Musis prijat minimalne 1200 kCal. Minimalne, doporucuje sa 1500, chudnutie bude pomalsie,(mozno 3kg za mesiac)
Tvoje jedlo ma (nevidel som ho presne):
cca 150, 70, 360, 70, 300
Tak nizke mnozstvo ani pod dohladom lekara nedavaju..
Vcera som vysvetloval svojmu synovi. Prilis vela tepla skodi (popali ta), malo tepla skodi(je ti zima), treba akurat..