Kabbalah náramok - rada

Príspevok v téme: Kabbalah náramok - rada
Koronerka

Dobrý deň,
možno nejde ani tak o radu ako skôr skúsenosť. Viem, je to asi blbosť, že niečomu takému verím. Ale kúpila som si to v podstate len tak, že uvidíme čo to povie a či to vôbec niečo povie. Lenže odkedy som si ho dala na ruku, to jest od stredy, sa mi neda spavat, je mi stale zle a necitim sa dobre...nemalo by to skor ucinkovat proti urieknutiu?

Ako som pisala, kupila som ho viac menej zo zvedavosti ale aj preto, ze som mala podozrenie, ze ma uriekla ex-svokra

J111

Mne jedna baba tak odriekala /uz si vsetko nepamatam:D/: "tam dze slunko nesvici":DDD Liala pritom vosk do vody cez kluc ponad moju hlavu. No, urieknutie nie je sranda:D

wreck

:))))

strasny rehot tato tema. :D

ak by niekto mal problem s aftami v ustach, tu je navod ako na to:

V Dianovej, keď malo dieťa v ústach aftu, ktorú nazývali „žabou“, tak ho žena, ktorá vedela zariekať, vzala na ruky a bežala s ním do sadu, kde rástli slivky. Tam klopala nožom na slivku a odriekala čarovnú formulku: „Žaba za kôru, slnce za horu.“

to by som sa teda pozrel aby to nefungovalo! :DD

melindaaa

ja som tiez nemohla spavat zo zaciatku... moze byt darovany, ale nemusi. mozno nemozes spavat len preto lebo ti to na ruke vadi a musis si zvyknut aj to je jedna z moznosti ...naramku sa mozes dotykat len ty nikto iny. umy ho pod prudom studenej tecucej vody a ked bude spln nechaj ho na noc na mieste kde svieti mesiac,potom si ho zapni na ruku... Je to ako placebo efekt.. zvykla som si na to a ked ho nemam na ruke citim sa zle....to, ze sa nosi na zapesti lavej ruky to zrejme vies... no ale jeden clovek ktory raz prezil klinicku smrt a ziskal jeden pekny dar mi povedal, ze netreba mat ziadny naramok. Staci aj cervena maslicka pripnuta na podprsenke. alebo hocico cervene na sebe ci oblecenie atd. nemusi to byt ani vidiet..cervena farba dava energiu a odpudzuje tie negativne energie ktore su okolo nas..:)

Joo

tak asi ta vazne uriekla .... alebo ide na teba choroba ? :-)
..... mne ,ako dietatu ju mamina viazala na ochranu, tam (kde som rastla) som ju potrebovala ..... no na slovensku mi ani snurka nepomohla :-))

wreck

:))))

stredovek neskoncil, stredovek trva...? ;))

urob experiment. naramok daj z ruky dole a zatvor ho niekam co najdalej od seba, alebo ho niekomu docasne daj. tak zistis, ci to ma vplyv na spanok.