Niekto na zdielanie jedalnicku a chudnutia

beba3011

jedz to co vzdy ale 1/2 porcie... to co si doteraz jedla daj si ak ti to chuti ale len polovicu... obed si rozdel napr. zjes o 12 jednu polovicu a druhu si daj o 14:30 ak vydrzis. na mne to funguje... niesom hladna, jem pravidelne.to co mi chuti.. na veceru som si kupila ultra loss shake od biotechu. to si dam o 18:00 15g do 3dcl nizkotucneho mlieka./pi to pomaly lebo ak to vypijes naraz zatazi ti to zaludok/ do rana uz nezjem nic... je to super vec... odporuca sa to ako nahrada jedneho pripadne dvoch jedal denne. a obcas si zacvic

buchta

Ahoj xill - dnes som si aj ja povedala, že už dosť ! Navarila som si tukožravú polievku - už po niekolkýkrát v živote - a som odhodlaná začať. Mam slabých 90 kg a malú výšku, lebo som nedorástla do kíl !!! Che- che. No jednoducho som buchta.

Helus

malinka ano schudla som delenou stravou,aj teraz sa o nu snazim nekombinujem,ale treba vyskusat,lepsie sa citim,nemam traviace tazkosti.

Helus

malinka 165 ja som mala tiez dobre skusenosti z delenou stravou,lenze teraz ked mam chut na jogurt+ med + orechy,tak to uz nie je delenna.Ale odporucam vyskusat.Ja uz vpodstate len udrziavam.

malinka165

ahojte tak ja sa chystam prejst na delenu stravu len este si o tom co to zistujem, lekar mi povedal, ze s tym plne suhlasi vraj to je najzdravsi zivotny styl ale este hladam co mozem s cim papat a podobne :)

smajliQa

ahoj xill

moj jedalnicek sice pisat nebudem, lebo ja som uz davno za tymto vsetkym, ale ak chces, mozem ti pomoct tym, ze ak budes pisat co si zjedla, poviem ti, ci robis spravne.