rezanie po pohlavnom stiku

Príspevok v téme: rezanie po pohlavnom stiku
minii

chcela by som sa opýtať či nemáte niekto takú skúsenosť ako ja..... už dlhší čas mám po pohlavnom stiku asi den trvajúce také rezanie z vonkajšej a vnútornej časti odkial cikam a aj pri cikaní aj potom celý deń :( gynekologička povedala že to je normalne že to po vyliečenej mykoze ženy mávajú ale mne to už velmi vadí a nemám kôli tomu chuť na sex ked viem že potom zas to neznesitelné rezanie :(( ,,,,,na jednom portali mi poradila gynekologicka ze mam vyskusať GYNOFLOR vaginálne tablety ....chcem sa opýtať či máte niekto s nimi skúsenosti, či sú bežne dostupné v lekarni bez predpisu a cca kolko stoja??? dakujem ......

zuzi74

Ja sa kvoli tomu na gynekologiu nikdy neobjednavam. Zavolam sestricke a poziadam ju o predpis tych tabletiek lekarkou a pridem si len pre recept.

minii

zuzi74 ...ano presne ten gynoflor som si velmy chcela kúpiť ale je to na predpis a ja ako sa objednám ku gynde to trvá aj 2 týždne lebo ona je zaneprázdnená :((...neviete ako by sa ten gynoflor dal zohnať bez predpisu? :(( ja by som odkúpila!!

minii

Qua-lita ....ďakujem pekne za príspevok a radu :)) zatial som vyskúšala na odporúčanie gyndy čípky floragyn ...tak uvidíme....snád sa to zlepší :(

Qua-lita

..ze nik nepise...? Tak sa teda zapojim...
Je to neprijemne Minii, co zazivas po styku... ja mam skusenosti take, ze ked si kazdy den po sprchovani a dokonalom osuseni natriem tam dolu kremom SEBA MED pre malicke deticky ( aj im sa tym natiera zadocek), stav sa Ti rychlo upravi, takze pri styku nebudes mat uz ziadne problemy. A to tym, ze sa Ti zmeni PH na tych miestach a tym bude pokozka pruznejsia bez toho, aby sa pri styku, neustale poskodzovala. Skus, neobanujes!

minii

jasné :D trafená hus vždy zagága...nezapájaj sa do komentovania keď to vôbec nič nemá k danej téme....toto je maximálne trápne ...skôr by som ja chcela vedieť kolko máš rokov keď k nie srandovnej téme píšeš takéto sprostosti!! ...sa máš potom dobre, keď len takéto debiliny ťa tápia PÁN DOKONALÝ!!!!! ....TRAPAS!!