Nebojíte sa konca sveta?

Príspevok v téme: Nebojíte sa konca sveta?
m,mlk

Je to najskôr hlúposť, koncov sveta tu už bolo až-až. Ale teraz tu na fóre som našla v jednej téme link na nejaké bizarné zvuky objavujúce sa po planéte. Že vraj to môže znamenať predzvesť blížiaceho sa konca sveta. Tiež to môže byť podvrh, ale keď som si tak predstavila, že som niekde v meste a zrazu počujem nejaké divné zvuky, tak by ma asi trafil šľak..

J111

A potom pridu anjeli a ine duchovne bytosti, ktore zistia, ze sa mozu zmenit na vietor a fukat nam do zadku:D Resp. tych anjelov ani neuvidime, ked sme ich nevideli doteraz. Mozno uz bol koniec sveta, prebehlo to v tichosti a nikomu sa nic nestalo:DDD

george303

V ten den si otvorim flasu dobreho konaku chytim telefon obvolam ludi ktorych mam rad a vychutnam si kazdu sekundu ;)

lost

arman

no v zime sa menej kazia potraviny a ja prezijem dlhodobo bez ujmy v 15C :P este treba nejake deky :D

inac farma ano, aaale - clovek to musi vedeit :) osobne ak by som isiel teraz do divociny/na farmu, tak by som podla mna neprezil, lebo nie som na take nieco zvykunty (co je skoda), ale ak dom/dedina/farma, tak by som ju spravil tak, nech to vyzera ako vrakovisko, tj. kam pojde skor zlodej/vandal? do krasne opevneneho hradu, ci do stareho rozbitej zrucaniny? :D

a da sa ubranit aj proti jeepom (na to staci kusok betonu), a vystihol si to s gulometmi, staci jedna trubka/hadica, pekne maskovana, sem tam s nou pohnut a nackovia si povedia ze to je sniper/gulomet, cize budu opatrnejsi.. (i ked je relativne, ci sa oplati z castu na cas strielat do vzduchu, na odstrasenie, niekedy to prilaka..)
ale falosne minove pole ma dostalo, velmi zaujimava idea :)

arman

lost, potom mozeme ten byt branit spolu. :-) Aj ked, ked vypnu vodu, prud, tak tam dlho neprezijeme. A hlavne, ked to prijde fakt v decembri, tak bez kurenia tam bude velmi rychlo taka kosa. Cize, kosa, ziaden prud, ziadna voda, a minajuce sa zasoby... :-) To by po par tyzdnoch bez psychickej ujmy prezil mozno tak nejaky veteransky clen Specnazu, ale bezny clovek si bude vytrhavat vlasy uz po par dnoch. :-)
Nene, to treba riesit niekde na vidieku. Poriesit farmu a obostavat ju ostnatym plotom, urobit falosne minove pole, vrecia s pieskom a tam urobit gulometne hniezda, potom zohnat na cierno nejake pusky, samopaly. A mat tam studnu, zahrady, pole, dobytok. Este proti ciganom sa to bude dat v pohode ubranit, ale len co ti tam dojde skupina ozbrojenych nackov na jeepoch, tak si skoncil. :-)
Cize... je zbytocne rozmyslat o konci sveta, ak to prijde, a niesi clen elitnej jednotky Specnazu, tak si na 99% skoncil. :-)

lost

Loveme

no moj pes vyznava taky styl zivota, ze "radsej zomriet, ako byt hladny" :P spolu so mnou :D to mi pripomina, ze by som si mal dat enejaku veceru, ale este som nestihol stravit tie dve, co som mal nedavno.. ale nevadi, v noci bude na to casu az az ...

inac vazne, on ma strasnu vyhodu, pri dennej spotrebe do 100gramov a 150ml vody, on sa da zabezpecit prakticky na cely zivot v jednej krabici objemu 1m3 .. stastny to pes..

deniki

Bože, nečítala som ostatné príspevky, ale konca sveta sa určite bojí každý. Je hlúposť, na to myslieť a rozmýšlať o tom. Ked to príde, tak to príde a bude to ,podľa mňa, rýchle. Ja sa určite nezaoberám takýmito problémami, skôr sa bojím reálnych udalostí, ako sú choroby a tragédie...