Po mesiaci novy chlap?

Príspevok v téme: Po mesiaci novy chlap?
dara225

Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na to, ze som len nieco vyse mesiac po rozchode a nasla som si novu znamost...teda kamarata, ale neviem ci to este chcem novy vztah a tak. Desim sa toho, ze by som niekde stretla byvaleho a bola by som s mojim novym objavom :D a k byvalemu stale este nieco citim, ale zaroven chcem nanho zabudnut tym ze by som si zacala s niekym inym :D ma niekto podobnu skusenost?

zuziik

neradím ti to, ja som sa po 3 ročnom rozchode dala po 3 mesiacoch dokopy s novým chalanom, pretože som nedokázala byť sama a nefungovalo to. Bolo to len kamarátstvo, ešte sa nato necítiš. Na vzťah budeš pripravená v tej chvíli, ked uvidíš bývalého a nebude ti to nepríjemné, nerozplačeš sa doma, proste ked už k nemu nebudeš nič cítiť. Inak ti nový vzťah fungovať nebude

dara225

Nechcem toho druheho pouzit ako nastroj na vyuzitie, len nechcem byt sama a chcem aby ma mal niekto rad samozrejme k tomu je dlha cesta, ale spoznavat novych kamaratov mozem. Ved nejdem s nim hned do vztahu...

Leela333

Môžeš to skúsiť, ale zo skúsenosti by som povedala, že vám ten vzťah aj tak nevydrží. Najlepšie je pokúsiť sa zabudnúť sama - chodievaj von s kamarátkami, zabávaj sa a časom zabudneš. Hlavne sa úplne izoluj od bývalého. Ale ak ti na tomto terajšom záleží a chceš to skúsiť nie len kvôli tomu aby si zabudla, mohlo by to vyjsť. Premysli si sama, čo skutočne chceš ;-)

mliečko

Prepač nie nastroj pomsty ale by ta proste využival a nemal by ešte jasno vo vela veciach z prveho vztahu.Ako by ti asi bolo?

neviemako

ahoj,ide o to, kto s kým sa rozišiel - ak on a už nechce s Tebou byť, lebo ma inú, tak celkom na neho zabudni, nemá to význam, ale ak Ty a nemáš v tom jasno, či si urobila správne, tak pekne nechaj tretiu osobu ešte na pokoji a rozmýšľaj čo vlastne chceš - hlavne neublíž novému kamarátovi, či čo je Ti - veľa šťastia v rozhodovaní

mliečko

Zb.tahaš niekoho do svojich problemov.Najprv si vyrieš jednu vec a potom začni dalšiu.
Tebe by sa to pačilo keby ta niekto použil ako NASTROJ POMSTY?

Anaya

Nemám podobnú skúsenosť - ja vždy po rozchode som si to nechala uležať v hlave a až keď som vedela, že je to za mnou, hľadala som si niekoho iného.
Myslíš, že je to fér od teba voči tvojmu terajšiemu priateľovi? On to možno berie vážne a ty ho máš ako "náplasť" na zlomené srdce? ;)