Udrel ma ...

Príspevok v téme: Udrel ma ...
mischa12

ahojte mam otazku,chodim s priatelom teda ja uz neviem ci sa to da tak nazvat vyse 11 mesiacov,vcera sme mali hadku,on neustale prehrava vsetky peniaze na internetovych strankach,slubil mi ze tentokrat tam neha nejake peniaze kedze su sviatky nech mame ci jest,samozrejme v noci som sa zobudila na to ze tie posledne peniaze prehral,na zaklade toho som zacala na nho kricat lebo uz som to nervami neuniesla,a slahla som ovladac od televizoru do steny,on po mne vystartoval a taku mi vrazil ze som nebola schopna sa postavit na vlastne nohy ,uplne ma ignoruje a chova sa ku mne jak k handre a pritom dnes ma odprosoval ze uz to nikdy neurobi mam mu odpustit alebo nie prosim poradte mi ja uz neviem nic,neustale ma uraza,nadava mi do tlstych schudla som sedem kil od stresu v ociach mam uplny smutok a neni dna co by som sa nestresovala kvoli tomu co budeme jest,neustale klame ,opovrhuje somnou a ked mu poviem ze s nim koncim tak na mna stekne ze potrebujem spavat s druhymi chlapmi pritom som poctive dievca len na zaciatku som mu povedala ze som bola v minulosti na potrate a neustale mi to vyhadzuje ze som spina boze som tak neskutocne smutna a bez zivota :(

Aprílka

Utekaj od neho ako len môžeš, a to že ste v zahraničí, to neni dôvod neutiecť...hovorím to z vlastnej skúsenosti...mala som dlho priateľa, mal dobrú robotu, veľa zarobil, kupoval si skoro každý mesiac nové auto a nakoniec ho jeden kamarát nahovoril na automaty. Začal hrávať čoraz viac a viac...nakoniec za jeden večer predal svoje auto a peniaze z neho (cca 10tisíc eur) prehral behom hodiny...bol z neho závislák..nakoniec si prehral skoro aj ,,gate,,....bol to chorý človek a nie len mne ublížil ale aj svojej rodine...vždy si od mňa pýtal peniaze a nikdy som nevedela načo, až potom sa priznal...a ani doteraz mi tie peniaze nevrátil a nebola to malá suma...ale kašlem na peniaze...hlavne nech mám od neho pokoj...je to už dva roky čo som s ním neni v kontakte a ani nechcem!! Neprajem to nikomu, ale jemu to potom prerástlo cez hlavu a prerastie to aj tomu tvojmu a keď ťa teraz udrel tak čo ti bude robiť, keď budete manželia? Zabije ťa? Je to fakt utekaj od neho ako len môžeš!!

Jaja26

polož si otázku, je to skutočne človek, s ktorým chceš zostať? odpovedz si rozumom nie srdcom, lebo láska znesie. Neviem ako skončím ja, ale aby mi niekto nadával a udrel ma (vlepil mi poriadne zaucho, že sa nemôžem postaviť????) Bože dievča, ak máš kam ísť, tak bež, človek nie je stvorený na to, aby trpel.... nezabúdaj, si jedinečná bytosť, ktorá si zaslúži úctu, rešpekt...lásku. Držím ti palce.

soffa

boze dievca maj svoju hrdost.ci normalna?ci zalubena??ano mas pravdu sprava sa k tebe ako k handre a ty sa kludne nechas???no mna porazi.teraz prehrava peniaze nemate na jedlo a co ked casom pridu deti??to fakt chces mat po boku takeho nezodpovedneho partnera??ak hej,potom sa nestazuj!!ak nie,urob pre seba co najlepsie a posli ho kade lahsie!!!

eam

Ak chceš naozaj poradiť, daj na tých čo ti radia, aby si utekala, letela...a to čo najrýchlejšie, ak nechceš patriť medzi tie percentá žien, ktoré trpia.

Matyo

Nakontaktuj sa na ostatné Slovenky v krajine a založte si klub, kde budete chodiť a sťažovať sa ako vás tí vaši moslimovia bijú :D

kafe

aj mne sa zdá, že si tu už písala. Máš prístup na internet, vyhľadaj si kontakt na našu ambasádu a napíš im mail - opíš situáciu a popros o pomoc. Ak máš pas, choď aj stopom na ambasádu a nevracaj sa. Od toho tam sú, aby ti nejako pomohli, nenechávaj to tak!