Od zadu

Príspevok v téme: Od zadu
nikilo

Ahojte, neviem či som jediná alebo je takých viac. Ale mám problémy z polohou zo zadu. Nieže problémy ale môj priatel vždy spomenie túto polohu ale ja mu vždy poviem nie. Príde mi to zvláštne a neprirodzené. Možno mám len komplexi zo svojej postavy, pritom ju môj priatel miluje. Chcem ho potešiť a splniť mu to. Neviem čo mám s tým spraviť.

Ontário

Nikilo, o čo Ti teda ide?
V úvode si napísala: ,,Možno mám len komplexi zo svojej postavy" a v ďalšom príspevku napíšeš: ,,sportovat ja nemusim moj priatel je zatazeny na moj zadok A JA SOM S NIM SPOKOJNA".
Ty si ako Desperado. Tiež len táraš.

Ale vedz, že chlapi túto polohu milujú, ten pohľad od zadu.....atď :-)

anjelik

Niki, ak je pre teba priateľ zoofilko, tak ty si pre mňa pipinka...čo si nevidí na koniec zobáčika..:o) Milovanie nie je predsa o polohách, ale milovanie je spojenie nielen tiel ale predovšetkým dvoch bytostí, ktoré sa milujú, chápu a tolerujú. A ak to tak je, tak by si mala aj ty pochopiť, že keď sa priateľovi páči tvoj zadok a tvoja postava...tak sa mu musí aj páčiť milovanie zozadu...a tak by som mu to dopriala..a neriešila, či je to prirodzené alebo neprirodzené. Skutočne ma zaráža, s čím všetkým dokážu mať ľudia problém. Že sem ale ešte nikto nenapísal, trápim sa , lebo som blbý...
Tvoj priateľ bude rád a ty budeš rada, že si urobila niečo pre neho...a uvidíš, že a ti to zapáči, tak vážne nerieš hlúposti..:o)

wreck

rehot preto, lebo prave tato poloha je zo vsetkych najstarsia. takto sa rozmnozovali nasi predkovia predtym, nez zacali chodit vzpriamene. vyvojovo je teda najprirodzenejsia a asi je aj efektivna vzhladom na rozmanitost fauny na zemi. len ma tak zaujalo a trochu pobavilo, ze ju opisujes ako neprirodzenu. inak je to samozrejme uplne normalne, ze mas ine preferencie. tiez si myslim, ze su ovela lepsie polohy na milovanie nez doggy.

musis sa zamysliet co konkretne ti na nej prekaza. najprv pises, ze mas mozno komplexy z postavy a potom zase ze ste s tvojim zadnymi partiami obaja spokojni.

nikilo

neviem ale príde mi to zvláštné... vždy si z priatela robím srandu po tom že ty môj zoofilko... velmi mi to pripomina zvieratka .... bedo .... sportovat ja nemusim moj priatel je zatazeny na moj zadok a ja som snim spokojna ....wreck... neviem prečo rehot ked si sam napísal že to tiež nemáš rád

wreck

:)) rehooot! ved to je praveze najprirodzenejsia poloha v celej zivocisnej risi! ale inak mas pravdu, ja ju tiez nemam rad.

ak mas komplexy zo seba, tak stlm osvetlenie alebo si zapalte sviecky. taketo svetlo zjemnuje telesne krivky a telo sa potom zda krajsie a tajomnejsie.