hygiena po sexe

alenka_maxova

angienka, ked si das do guuuglu "zenske probiotika", vyhodi ti to rozne. Nie som odbornik na to, aby som ti odporucila, ktore su naj, treba prosto vyskusat. Ale existuju aj prirodne probiotika v strave, takze skombinuj tieto dve veci a nemala by ta trapit mykoza ani ziadne ine problemy :)

jela

jasne ze "pred" sa musim citit čisto, ale urcite si tam nestriekam vonavku. A po v pripade rychlej nudze stacia aj vlhcene obrusky na intimne partie, co je aj na nich napisane ako sposob pouzitia. Alebo jednoducho osviezujuca sprcha. Najkrajsie vsak byva zaspavanie hned po sexe, alebo rano hned ako sa zobudime uz sa to aj rozbieha :)

opica

to je hovadska spontannost..pockaj chvilku, idem sa osprchovat, resp. utriet..
neviem, ked niekoho milujes, milujes ho takeho aky je...a predpokladam, ze ani hned po sexe sa neutekam sprchovat, ale polezim s partnerom, vychutnam si tu chvilku

alenka_maxova

:D Lenok, si zlataaaaa. Ono, hygiena je mega dolezita, ale netreba to s nou prehanat a hlavne prirodzena vona je naj :) PRED sa treba umyt cistou vodou, popripade intimnym gelom. Taka "ocikana a upotena susurka" nie je nic moc :D A PO je dolezite sa ist vycikat, vyplavis vsetky tie potvorky, co mozu sposobovat zapal mocoveho mechura. Maximalne ak nejdes niekam do spolocnosti, tak sa len vlhcenymi obruskami utriet :) A ja papam napriklad probiotika urcene specialne pre zeny, ktore vytvaraju tam dole prirodzene prostredie a odvtedy nemam ziadne problemy so zapalmi :)

M 25

pred tým sprcha- obyčajná, žiadne výplachy :D , používam saforelle, potom ak sa dá tiež sprcha, alebo len navlhčené obrúsky, toť vsjo :DD

wreck

omg! nestras! ze gely, cipky, vyplachy. :-O

ak mas pocit ze musis, tak PRED sa zvonku umy neparfemovanou zenskou emulziou (napr. lactacyd femina). oplachni vodou. hotovo. urobi ta to sviezou na zblaznenie a nebudes chutit ako chodiace vlhke mydlo. ;)

no a PO chod na zachod, nechaj to vytiect, a ak mas neprijemny pocit, tak zase sa len po povrchu umy teplou vodou, pripadne aj s troskou tej emulzie zase. ak ho nenechas spravit sa do teba, tak to mas s umyvanim lahsie.

najma PRED to nezen do extremu a nedrhni sa ako po tyzdni v lete pod stanom. :) snaz sa byt trosku sebavedoma, lebo zena je najvzrusujucejsia ked chuti sama sebou.