Veľmi riedke vlasy

Príspevok v téme: Veľmi riedke vlasy
foxi65

Mám (od narodenia) riedke vlasy . Sú tak riedke , že niekedy mi až presvitá lebka aj tam kde nie je cestička.Sú aj veľmi jemné. Nedalo by sa im nejak dopomôcť aby zhustli, prípadne zhrubli , čokolvek čo by mi pomohlo... Dakujem... Viem , že ked mám od narodenia tak bla bla bla neda sa ale prosím naozaj potrebujem radu . Mám len 17 takže trasplatácia vlasov atd neprichádza di úvahy.

Glam

ak chces zahustit vlasy, tak vodicky ani kremiky a sampony nepomozu proste genetiku nedobehnes a ak chces vlasy zahustiť tak jedine vlasmi (: ja som si zahustovala vlasy pred časom s remy ľudskými vlasmi clipinhair-u a šlo to ako po masle a dokonca to aj vyzerá perfektne a nemusíš sa o ne nejak prehnane starať proste tak ako o svoje kondicionér a olejček a to je vše a krásne držia a pôsobia prirodzene proste že sú tvoje

JahO_Odka

Nové témy je tu zbytočné x-krát zakladať :) Zbytočne to tu zahlcuješ. Navyše rady si už dostala.
Keď máš poriadne hrubú peňaženku, skúšaj preparáty na rast vlasov z lekární. Podľa mňa tým genetiku nijak extra neovplyvníš. Ale topiaci sa aj slamky chytá... tak skús napr Alpicort, prípadne masáž hlavy brezovou vodičkou, skús si vlasy skrátiť, budú vyzerať nadýchanejšie. Jedz selén so zinkom, prípadne oriešky.
Toť vsio... nové témy už fakt nezakladaj :) Je tu milión topicov na túto tému, tak si proste prezri tie staré.