chronická glumerulonefritida

Príspevok v téme: chronická glumerulonefritida
MarketaA

Zdravím ....po uspesnom zastaveni choroby sa opät u mna objavilo obnovenie tejto choroby ...následne budem prelicená dlhodobou ATB liečbou, ake však nebude uspešná bude nasadený pednison ktorý užívat nechcem mám s nim velmi zlé skusenosti ...bola by som velmi rada keby sa tu nasiel nikto kto by mi poradil liecbu ktorá nemá taolko vedlajsich ucinkov ..dakujem

RNG

Rozna lekarska literatura varuje pred berberinom, obvinujuch ho z roznych moznych skodlivych ucinkov, ale nevidel som to nikde podlozene, tj zatial to beriem ako cast boja proti prirodnym doplnkom.
www.healthline.com
tiez
www.raysahelian.com

RNG

Aby som nezabudol na urinarne spominaju aj brusnicovu stavu, a to pre jej obsah berberinu. To je silne antimikrobialna latka a dostat ju aj ako silny koncentrat v kapsuliach.
Davka 2 x 800 mg znici mnohe urinarne infekcie.
Inac vsetky z uvedenych sa daju kombinovat, co podstatne zvysi moznost zasiahnutia prakticky kazdeho mikrobu.
Ja osobne by som nevahal ani nevyckaval, to je riziko, ze prides o ladviny.

RNG

Homeopat ti nepomoze, ale rozne doplnky ucinnejsie na streptokoky(spominas ASLO) ba dokonca aj obycajna D manose , cukor, brane pol lyzicky kazde 3 hodiny ti musia za par dni tie streptokoky vymyt z ladvin. A dlho by som necakal, kazdy den je to poskodenie ladvin horsie, pokia, je tam ta infekcia, pripadne aj ine, sekundarne.
Homeopatika nezabijaju mikroby, to si mozes dokazat lahko v petriho miske, ale rozne , ako citricidal, carvacrol, oleuropein, graviola, chaga, chaparal a ine ich rozne pozitivne zabijaju.

MarketaA

hmm....dakujem ..urcite nieco vyskúšam !!...ano prednisonu sa velmi bojíím a urcite ho uzivat nebudem!...Po dvoch tyzdnoh mam prist na vysetreneie a ak mi neklesne zvýšené ASLO a bielkovina z terajsieho 1,9 gramu aspon na 1g bude s amusiet nieco riesit,no urcite len niakou doplnkovou liecbou a tieš sa cxhystam navštivit homeopata.. no uvidíme:(:(

[zruseny17]

a preco mas taky strach z prednisonu?sice to nie je ziadna vyhra ale nie je to lepsie ako prist o oblicky?...ja by som sa s tymto nezahravala...ale nebudes prva, poznam viacero ludi, mladych dievcat, ktore odmietli tak ako ty liecbu prednisonom...a dost vazne si poskodili oblicky:(
ver mi ze doktorov sa oplati posluchat, urcite ti nechcu zle...

RNG

Gomeronephritis su zapaly cievok v ladvinach,
en.wikipedia.org
Takze iste protizapalove doplnky by nezaskodili*curcumin, boswelin vitamin C a z enzymov najma serrapaptaza). A zapaly su niecim sposobene, a v literature uvedenej hore uvadzaju samozrejme aj rozne nakazy/mikroby, takze antimikrobialne by tak isto mohli pomoct, tj rozne sirokospektralne, ja osobne by som skusil roztok GSE(bakterie najma a plesne) Oreganovy olej(plesne a kvasne infekcie) a rozne antiviralne, lebo zapaly cievok su casto sposobene nasimi vlastnymi virusami)(chaparal, Chaga...)
Potlacanie normalnej reakcie tela na mikroby a rozne toxiny sa mi nevidi priam najlepsi vyber prostriedkov, naviac ked je prevadzany chemikaliami s plno skodlivymi postrannymi ucinkami.To neadresuje ani zamorenia, ani mikrobialne priciny.
Na cistenie ladvin je dobre pit caj z byliny chanca piedra, odmorenie od roznych chemikalii, vcitane liekov sa da robit ciastocne aj enzymaticky, pripadne absorbciou a chelaciou.

llek

Pri glomerulonefritide je podstatou liecby potacanie abnormalnej imunitnej reakcie, ktora vedie k poskodzovaniu obliciek. Prednison je zakladnym a velmi ucinnym liekom, su aj ine moznosti, ale ani jedna nie je bez vedlajsich ucinkov, kedze ide o imunosupresiva. Ide o oblicky a zachovanie ich funkcie. Porozpravaj sa o tom so svojim lekarom, ale obavam sa, ze velky vyber nie je.