Som naozaj hetero?

Príspevok v téme: Som naozaj hetero?
n1m2o3

Neviem co sa somnou deje.Mam 17rokov,este som nemala normalny vztah.Vzdy sa zameriavam na spevakov,hercov,vytvarnikov.Pre mna stale existuju len platonicke lasky a nezijem v realnom svete,aj ked by som chcela.Co ma ale uplne sokovalo,bolo zistenie,ze som sa akoby zalubila do mojej ucitelky na vytvarnu.Doteraz sa mi to nikdy nestalo,strasne sa mi pacia muzi.Neviem co si mam o tom mysliet.Stale sa neviem dockat kedy ju uvidim,ked som s nou tak neviem co mam rozpravat a pride mi stale uzasnejsia a uzasnejsia.Ja som jej myslim,ze tiez velmi sympaticka,stale ma nazyva jedinecnou a talentovanou.Ma asi tak 30 rokov.Ja si pripadam divne a nechcem si to pripustit.Nechapem to:(

monin

Ahoj n1m2o3,

Môj názor je,že si stále v štádiu vývinu a vtedy to s nami všelijak ´hádže´.Časom si to všetko vysvetlíš a zistíš, či je to len ten obdiv alebo nie :-)

Maoam

moze to byt kludne len spriaznenost, naklonnost k nej ako k cloveku, kedze ste si podobne, ma k tebe pozitivny vztah, ocenuje ta, navyse si vo veku, kedy este potrebujes 'idoly' a 'vzory'

takze nemusi to znamenat bisexualitu alebo homosexualitu, ale moze

na to podla mna prides sama casom, najmä, ak budes mat za sebou aj nejaky ten vztah s muzom (vratane sexualneho)

ak si bisexualka, tak na to prides, niektore zeny ta budu pritahovat AJ sexualne, budes mat isty 'typ', pristihnes sa pri tom, ze sa na ulici za nejakou obzries, ale nie zo zavisti a pod, ale preto, ze podvedome budes tu zenu vnimat ako pritazlivu a najmä sexy a obzries sa, aby si sa jej pozrela na zadok :-)

ak si bi, budes mat aj sexualne sny so zenou, ale je vela bisexualiek, ktore maju tendenciu viac k muzom, teda napr. 60% muzi, 40% zeny (a najmä isty typ, opticky, povahovo)

lost

podla mna si ich len idealizujete :)

poznam mnoho muzov, co napr miluje (platonicky?) Rihanu, ci ako sa spelluje..

lenze si neuvedomuju ze je to zena ako kazda ina, upravit hlas je v modernej dobe jednoduche (kazdy muz moze mat hlas ako ona, ak ma sikovneho technika, aj zena samozrejme) a kazdy moze mat takeho stylustu a cokolvek..

je to len reklama - ma dobre marketingove oddelenie, tak isto ten justin bleibler...

ludia su sialeni, ked na taketo veci skacu..

mozem uznat ze niektore su pekne, niektori mozno pekni (ale ti ma nazaujimaju), niektore sexy, ale tam to konci :) chlieb mi to nezlacni, zivot mi to nezmeni (jedine k horsiemu - depresie) a hotovo..

myslim ze tak medialne slavnych ludi moze chciet len sadomasochista, respektive emo, resp. clovek co si chce nasilu ublizovat.. lebo v mediach sa neparaju a je to svinsky boj (ved staci sledovat ake tragikomcicke ci ake vztahy maju tie celebrity, ci hviezdy, ci ako ich nazvat)

ja mam rad hercov ... ale len na platne.. napr taka Mila Kunis dobre hrala v The 70'Show, ale tam to konci.. do zivota by som ju nechcel.. to bol prvy priklad co mi napadol, lebo som sa o tom nedavno bavil s kamosom..

aspon takto to vnimam ja :P

n1m2o3

Dakujem krasne za rady:) no ono este ma napadlo,ze niekedy sa mi zda,akoby som sa ´zalubila´ zo zufalstva zo samoty a mozno aj preto,ze je velmi podobny povahovy typ ako ja,nez preto,ze by som naozaj bola na zeny.no neviem,som dost zmatena.dakujem este raz:)