Z ryšavých na túto:

erinka007

ja som prešla za 2 a pol tyždňa z čiernych vlasov na blond!! a bez kaderničky ;) takže da sa to..každy hučal ake budem mať poničene vlasy...bala som sa ale mam lepšie vlasy ako predtym!! pred farbeniami mi bežne vypadavali pri umyvani a cesani ale teraz takmer nič cele dva tyždne som brala tabletky na posilnenie vlasov kazdy druhy deň zabaly na vlasy a zabralo po 4 farbeniach mam krasne prirodzene vyzerajuce blond vlasky :)

natalia123

ja si myslim,ze vsetky farby Schwarzkopf su k vlasom setrne, su trvacne a sm s nimi velmi spokojna. Farbim si vlasy uz roky na cierno, dlhe po pas...Vlasy su leskle a zdrave. Inak kadernicku farbu mam rada Metrix. Ale ja si myslim, ze kazda kadernicka poradi inu farbu, ako aj mne, no vacsina kadernicok co som sa pytala, sa zhodli na Metrix a aj Schwarzkopf.

Mrska Silvuska

suhlasim s tany...ohladne toho chemlonu...a suhlasim s jankou, ohladne odfarbovac/farba...ale dievcence, NIKDY nie doma....na to je kadernicka/kadernik..)))

jankaaaaaaaaa

:)) tak mi vies prosimta poradit ktora znacka farieb na vlasy je najtrvacnejsia a najmenej nici vlasy? nemyslim tie z drogerky ale profesionalne kadernicke

jankaaaaaaaaa

trba pouzit zosvetlujucu blond farbu resp. odfarbovac a potom naniest nejaku farbu, to co si poslala je len sampon, na vlasy to nechyti