Gitaristi - ako ste začínali s gitarou????

Príspevok v téme: Gitaristi - ako ste začínali s gitarou????
bebedobreran

Ahojte.

Chcela by som nejaké názory, rady, skúsenosti, od ludí, ktorý sa do gitary pustily, a nevzdali to pri prvom blbom zvuku zlého hmatu:-)

Ako a čím ste začínali, ako dlho vám trvalo naučiť sa na gitare, a dostať sa na úroveň, na akej sa teraz nachádzate, NAJMä : ako ste zvládli ťažšie chvíle, obdobia(ak ste také mali). Keď sa Vám nedarilo a veci šli ťažko..

Ako často ste cvičievali. a pod...

Za Vaše názory Vám velmi pekne ďakujem.

bebedobreran

sním - dakujem ti za názor. a hráš aj na elektrike či len na akustike?? a aké pesničky ťa tam naučily?? vravela si že ich bolo dosť, tak nejakú mi napíš:-))

sním

Som mierne pokročilá, najskôr som sa začala učiť sama podľa knihy, ale potom ma naši prihlásili na krúžok(CVČ KALOKAGATIA TRNAVA) .. Je tam veľmi dobrý učiteľ, za 5 mesiacov čo tam chodím som sa naučila desiatky pesničiek a desiatky akordov. Najlepšie je že ťa niekto učí, lebo keď si samouk, získaš zlozvyky , ktoré budeš ťažko odstranovať (vlastné skúsenosti) .. á trénujem asi 2x do týždňa, pretože nemám čas a škola mi to moc teraz neodovolí, inak by som cvičila každý deň. Cez prázdniny cvičím every day asi 1,5 hodiny až kým sa nenaučím pesničku bez chyby.