Uz dalej nevladzem

Príspevok v téme: Uz dalej nevladzem
bauer

Zdravicko...niekde som to uz pisal, no jednoducho nechala ma kocka po 4 rokoch, ze ma uz nemiluje a chce ineho...presiel som si kadecim, prve 2 dni mi to bolo jedno, potom som tyzden lezal s neurozou, potom den v pohode, potom prisli depresie a teraz po 2 mesiacoch uz nevladzem, strasne mi chyba, milujem ju z celeho srdca, zblaznim sa z pocitu ze ju uz neuvidim, uz viem ze to je laska mojho zivota, potrebujem ju pri sebe, napriek tomu ze ma nechala kvoli inemu, ju chcem spat po 2 mesiacoch...som vobec normalny? btw mam 23

bauer

uz som bol den v pohode...dnes mam narodky a ona mi napisala...splakol som sa ako decko a uz mi je celkom fajn :) dakujem vsetkym za uzasne rady, ste super...dufam ze sa z toho rychlo dostanem...ak si najdem nejaku fesandu dam vam vediet ;)

meri.m

Ahoj, mne akútne zaberalo na zlomené srdce túlanie sa po lesoch a minimum jedla, lebo čím menej energie som mala, tým menej to bolelo. To tak prvé 2 týždne, kým som revala pri každej príležitosti. Potom som si ešte dlho písala do zošita básne a iné bludy venované dotyčnému, lebo mi bolo jasné, že on už nie je zvedavý na to, čo cítim, a potrebovala som to dostať von.
Neskôr som mala zaujímavú skúsenosť s rodinnými konšteláciami (nie v tejto súvislosti) - zohľadňujú pocity všetkých zúčastnených a zároveň poskytujú zmierenie sa so situáciou v trochu inej rovine.

Janik4

Ja trochu zaspominam. Tiez som sa v zivote po dlhrocnom vztahu rozisiel so svojou "vtedy jedinou". Tak mesiac som sa trapil a zrazu zacal prevladat pocit, ze som vlastne VOLNY ! Tak som ten cas samozrejme vyuzival, A AKO !
Po 4 rokoch tohto volneho neviazaneho zivota som stretol dievcinu, ktora sa po dalsich 4 rokoch stala mojou manzelkou a bola to jedna z najlepsich veci, ktore sa mi v zivote stali.
Nesmut, niekde za rohom iste caka dalsia zena, ktora Ta iste ocari a bude Tvojou laskou.

ika211

bauer:vsetko je len v tvojej hlave.Ona je tuctova zena, len v tvojej hlave je to ktosi viac, niekto, koho si pozdvihol nad sameho seba.Ja chapem, ze je zbytocne ti tu rozpisovat, ze ta zena nestoji za to, co prezivas, lebo ty si si povedal opak.Je vynimocna, je nadherna, je ocarujuca, osudova....bohuzial je len pre teba. V skutocnosti je to clovek, ktory ta ocaril, lebo splnal kriteria tvojho idolu, ktory si kazdy nosime v sebe. Mala nieco, co ta na zenach pritahuje, charizmu, vonu tela a tak...z vlastnej skusenosti ti poviem, ze je nahraditelna, len musis stretnut podobny typ a kym taky nestretnes, budes o nej hlupo snivat a mysliet si,ze je to laska tvojho zivota..lasky zivota neexistuju, to len my si ich v nasich hlavach vytvarame. Clovek je schopny smrtelne milovat aj niekolkokrat pocas zivota....ak tato stranka bude existovat aj o 5-10 rokov, napis nam, ako tu osudovu vnimas teraz, po case...budes sa divit. Drz sa a nesnivaj. Laska je len pocit..

bauer

no neviem nakolko si farmaceut, ale ked si dam POLKU xanaxu 0.25 tak asi na tom sa zavisly nestanem ani ziaden abstak z toho nemam...navyse to beriem az ked treba, nie pravidelne