Sila Frontinu

Príspevok v téme: Sila Frontinu
kukucko

Ahoj,
mam doma v zalohe na tazke uzkostne casy celu skatulku 30ks. Frontinu 1 mg. K tomuto tu som si zakupil pollitrovku 40% hruskovice.
Vie mi niekto poradit, v akom stave sa zobudim a ci sa vobec zobudim, ked pred spanim to vsetko naraz zoberiem ?
Velmi nerad by som trpel - citil bolest. A na ine zatial nemam.

Janik4

BOH TA urcite MILUJE. A ked nevies najst niekoho kto Ta miluje medzi ludmi, MILUJ SAM SEBA. Ja sa momentalne tiez citim strasne mizerne, ked si precitas pribehy ludi na tomto fore zistis, ze nie si sam. Ked sa uz neviem na nikoho spolahnut (ani sam na seba), tak sa snazim neustale v Duchu vsetko odovzdat BOHU. Ten Ta stale pocuva.

kukucko

Citim, ze nik ma nema rad a neverim, ze Boh ma miluje. A uz sa ani nedokazem usmievat. Zial, som na najlepsej ceste odist z tohto divneho sveta, kde mi zacina byt vsetko cudzie.

zuzulko

kukuk otvor oči a pozri sa prečo ťa nemajú radi. je to naozaj tak? nikdy nie je tak zle aby nebolo horšie preto si pokojne daj tú svoju zázračnú chémiu a budeš sa čudovať. potom ti pomôže poriadna studená sprcha a preberie ťa k životu. usmej sa na seba a svojich blízkych a urob krok vpred. vždy sa da niečo robiť a žiť pre svojich blizkych je sila, ktorú by určite mnohí chceli a nemajú. ozvi sa ako sa ti darí možno nájdeme spoločne aj riešenie

kukucko

Nic sa mi nedari, coho sa dotknem, to sa mi rozpada pod rukami. Uz aj do auta sa bojim sadnut, ze niekoho zabijem. Dcera ma nema rada. Zena ma nema rada. Vsetci chcu len peniaze a ja asi pridem coskoro o pracu. Ale nechcem citit dalsiu bolest, stacila mi ta s pankreasom. Mozno predavkovanie heroinom v noci - ale na to nejak nemam.

bibbba

skok pod vlak, skok z okna, obesit sa. lieky a zily nefunguju. mam odskusane :D
ale ne... nezabijaj sa... co sa ti stalo v zivote?