Ochorenie štítnej žľazy

Ivka 1

Činnosť štítnej žľazy sa dá upraviť aj užívaním včelieho peľu a včelej materskej kašičky. Sú to hormóny na prírodnej baze.Nemajú škodlivé vedľajšie účinky ako syntetické.
Začnite užívaním včelej materskej kašičky a po dvoch mesiacoch prejdite na včelí peľ. Obsahujú vitamíny,minerálne látky a stopové prvky vo vyváženom pomere.
Pri zníženej funkcii štítnej žľazy je veľmi dobre piť aj kvalitné aloe, ktoré pomôže telu zbaviť sa voľných radikálov,prečistí čreva a zlepší sa tak prienik živín do organizmu. Hodnoty jódu sa v organizme dajú zvýšiť požívaním rybieho oleja z morských rýb alebo ich častejšou konzumáciou.

Bibko

Ahoj Peter.. ja som bola nejeden krat u osvojho lekara a mala som podobne priznaky, ja som este pribrala 17 kg, zabudala som uplne vsetko-este aj cestou v aute, kam idem. Mala som vysoky cholesterol a arytmiu srdca. Lekarka ma odbila slovami, ze ona sa citi kazdy den tak ako ja. U mna k tomu prisli este problemy s mensezom-mavam ho tak 20 dni do mesiaca. Nakoniec som si po troch rokoch vydupala doslova a do pismena hormonalne testy a samozrejme mi zistili znizenu funkciu SZ, teraz chodim k endokrinologovi ale este stale mnozstvo hormonov, ktore beriem nestaci. Choroby SZ nie su nakazlive. Ak mas podozrenie, ze nie je vsetko ok, povedz to lekarovi a jednoducho sa ho snaz presvedcit, ze jeden odber krvi Ti vnesie istotu do zivota, ze by si bol pokojnejsi. Snad to pochopi lepsie ako ta moja. Tak drzim palce

jégé

Rádiojód je jód ožiarený nejakým žiaričom/dá sa to presne nájsť v google/, preto celkom neroumiem prvej časti Tvojho príspevku. V záujme vyliečenia je, aby sa všetky reziduá po operácii šž a napadnuté lymfatické uzliny vypálili. Inak oni nie sú úplne nefunkčné, produkujú hormón, ktorý naštartuje hypofýzu a tá sposobí, že šž dorastie. Je dobré si to naštudovať v google. Samozrejme máš pravdu v tom, že rádiojód neničí len zlé bunky ale aj dobré tkanivá. Sme v rukách Božích.

RNG

Ludia zo strachu pred oziarenim beru velke davky jodu, aby vytlacili z tela radiojod z potravin a aby ludia nedostali po case rakoviny zo ziarenia.

Na druhej strane lekari davaju pacientom radiojod na vypalenie nefunkcneho tkaniva, co stacia odburat aj neskodne enzymaticke doplnky a doplnok jodu, ktory sa tiez okrem ineho podiela na vyrobe vlastnych telesnych cistiacich enzymov a je ucinny aj pri liecbe niektorych rakovin.

Som to len ja, komu sa to vidi zvlastne a nelogicke?

jégé

Mňa poslala na vyšetrenie šž internistka, keď mi pohmatom zistila zvačšenú šž. Hladina hormónu TG nie je v dg smerodatná. Ja som mala eufunkciu a pritom som tam mala 2 uzlíky, podľa lekárky zaručene bez CA. Histológia ukázala CA šž. Teraz som po druhom rádiojóde. Takže jednoznačne obvodný lekár a endokrinológ.

ečina

ahojte,chcela by som ísť na vyšetrenie štítnej žlazy,odberom krvi,stačí mi zájsť ku gynekologovi ?,alebo ako to je ! vdaka

Minočka357

Ja mám tiež zväčšenú štítnu, hormóny mám v poriadku a tiež som mala uvedené problémy. Fantasticky mi pomohol Hippokratin + osobná prísada - zistili mi nielen nedostatok jódu, ale aj ďalších stopových prvkov. Teraz som fit. Môžem len doporučiť.

RNG

Agolutin nie je progesteron, ako sa nas rozne literatury snazia pomylit, ale synteticka chemicka patentovana nahrazka, progestin.V literature to vseobecne velmi dobre skryvaju ale pozrite napr na
www.flexyx.com
Ja osobne som ked je treba doplnit hormony za prirodne, biodenticke formy, nie chemikalie s bocnymi skodlivymi nasledkami. Progesteronovy krem je celkom dobry na tento ucel, natiera sa na vnutornu stranu stehiem kadial sa cez kozu dostane do krvneho obehu, bez potreby injekcii a chemikalii.

račica

nie ,mala som ísť na CT ,ale bolo mi povedané že som mladá a CT je dosť silné Tak doporučili MR ,to EEG mi ešte nerobili ,a to by mohlo odhliť môj problém ???? som už zúfalá ,ale idem robím a žijem veď mám rodinu a robotu a 40 na krku ,ja už som si to uzavrela že idem do predčasného prechodu ,ale je to hrozné takto fungovať ,pre včerom mi pichli ten Agolution a cítim sa ako pred mendzesom ,proste to telo si robí čo chce ,niekedy som unavéna ,podráždená ,nervozna a inokedy robím ako Kôn!!!!!!!!!!a potom som mrtva ,no proste tak dakujem ,sestrička že si reagovala pa