elmex gel - ako ho používať?

Maros75

evelina.......ziadne tazke kovy neobsahuje.
Ide len o to,z pri castom pouzivani ti stmavne fafba zubov z dosledku prebytku fluorizacie zubov.

evellina

ahooj....ja som ho uzivala tu v DE a zubar mi tiez povedal,ze ked si s nim vycistim zuby,tak nemusim vyplachovat,staci vyplut z ustnej dutiny...pomohol mi super na citlive zuby,len tam to davkovanie treba dodrziavat,lebo obsahuje neviem ako sa to povie,nejake "tazke kovy" alebo nieco co ti moze zaniest organizmus...ja som to nevedela a ja som ho uzivala aj 2x do tyzdna :).....az potom som sa docitala v nejakom clanku pri detoxaciu organizmu a tam tento elmex gel spominali,ze moze zaniest organizmus.....

pe84

ja ho nevyplachujem, ponatieram ho v jemnej vrstve na zuby a necham posobit celu noc, myslim, ze to je aj na navode, v reklame to moze byt hocijako...

vsevedka

Chochmesak, postupuj vzdy presne podla navodu, ktory je v krabicke Elmex gelu:

Jedenkrát týždenne naneste asi 1 cm Elmexu gelée (t.j. 0,5 gramu zubného gélu, čo zodpovedá 6,25 mg fluoridu) na zubnú kefku a vyčistite si zuby. Vypláchnite asi po dvoch až troch minútach.

Najvhodnejšie je použitie tesne pred spaním. Na cielenú liečbu citlivých zubných krčkov sa má Elmexgelée nanášať priamo na postihnuté miesta.

miselka007

Chochmesak ja som ho pouzivala a kupovala v lekarni. Tam mi povedali ze jednoznacne nevyplachovat... umyt si zuby aspon tri minuty a nechat posobit..