Obočie-pre dámy.

xmoniax

vyhybanie sa, no to by som aj zvladla, ale zas zostanem bez toho objatia a inych prejavov lásky...ale i tak dakujem za čas a ochotu :)

rrrrrr

Jednoducho,sa im vyhýbaj.Nie zas úplne,čo aj tak ty nedokážeš :).Ja nie som až taký odborník na vzťahy,lásku.Tá pravá/ý sa jedného dňa ukáže.Neviem ako by som Ti viac pomohol,ale viac z mojej hlavy nevytlačím.

xmoniax

dakujem, cením si, že si mi odpísal :).
no a poradiť mi náhodou nevieš, ako si ich nemám púšťať k srdcu?? a mne nejde o ten sex, len o tú lásku, pocit, že sa mám komu zveriť, objať, kto ma vie rozosmiať, utešiť...ja som tak dosť precitlivelá a takéto nežnosti mi chýbajú moc, keď doma to od nikoho nedostávam :(

rrrrrr

Nemáš sa zatnúť.Ale nepúšťaj si toľko ľudí k svojmu srdcu.Sama sa tým ničíš,aj sa veľmi trápiš.Pozri,kamarát tiež.Má VŠ,tiež si púšťal k sebe veľa slečien.A behal po DISCOtékach,a just,šťastie mu zaprialo a našiel si.Teraz sú spolu neviem,pomaly to už bude 2 rok.Všetko to záleží len od Teba.Uspokojiť sa vieš aj sama.Ale lásku,tú ti dá len tvoj partner.

xmoniax

ale fajn, že sa staráš o svoje obočie, veľa chalanov to nechá tak, a to je podla mňa nie moc príťažlivé :)
...no ja bohužial viem, že problém je vo mne, aj to viem, že si pripustím k sebe hned každého, skoro každého teda...ale tak čo mám robiť? zatnúť sa a byť sama, bez akéhokolvek prejavu lásky? :( to je moc smutné

rrrrrr

Raz sa mi podarilo zošmiknúť 3/4 obočia.Tak,že mi trčali len 4 chĺpky :-)).Preto si nechávam účes na troška dlhšie,aby to nebolo tak viditeľné.Tak to chyba je v Tebe.Ty si pustíš každého k sebe.Ako si písala.Že do každého sa zaľúbiš.

odpovedka

tiez radim pinzetu. ja som si ako mala na zakladnej skole tiez stred medzi obocim holila ziletkou a raz sa mi podarilo oholit viac obocia ako som chcela a doteraz to nedorastlo do povodnej podoby. tak urcite pinzeta.

xmoniax

však ja viem, že to neni pravá láska, ale cítim to tak, lebo nikto iný ako tí chalani ma neobjímu, nepohladkaju, nemám také dobré kamarátky ani totiž, takže jedine chalani mi zostávajú, ja potrebujem cítiť lásku....ja si trhám každý druhý deň, aj také drobné sa dajú pinzetou vytrhnut

rrrrrr

Nerád čakám týždeň,kým mi narastie.Chodím medzi ľudí a som nerád,aby sa na mňa pozerali.Pozri sa.Si ešte mladá.Máš VŠ čo má dnes málo ľudí.Bež do sveta.Tam spoznáš toho pravého.Sú otcovia,ktorí sa sústredia len na svoje deti,aby mali len vzdelanie a nič viac.A sex,bozkávanie ako si písala.To,nie je dobré.To nie je vzťah,nie je to láska.Nie je to nič.

xmoniax

trhaj si radšej pinzetou...a môžem spatne dostať radu na môj príspevok ,,zalubim sa do každého,,? vopred vdaka :)