Spolahlivý parták na chudnutie...

Helus

Ahoj Smoulinka vo stvrtok idema uz pri analize som si zaplatila 14 euri,za tu buducu konzultaciu,tak som zvedava,co mi povedia,kde robim chybu v stravovani,ked uz nechudnem,a este mam dost z coho.

Smoulinka

Ahojte baby, vyzivove doplnky su fajn, pretoze ta podporia v tvojom snazeni, ale nie su zaklad, preto sa aj volaju doplnky. zo zaciatku som brala nieco na podporu chudnutia, co mi odporucili vo Svete zdravia, ale momentalne sa drzim len svojho jedalnicka a chudnem stale. Treba mat pevnu volu a naozaj dodrziavat rady specialistu a ide to. Po par tyzdnoch mi to uz prislo prirodzene a na moj denny rezim a jedalnicek som si uplne zvykla. Cena je individualna, treba sa porozpravat so specialistom na konzultacii, prva stoji tusim okolo 10,- Eur, ak si ju objednas cez internet a je nezavazna. Drzim vam baby palce :)

Helus

Ahoj Smoulinka dnes som bola na typogii,a ma uz aj termin na konzultaciu,tak som zvedava,ako dopadnem.A tebe prajem vela stastia a osobnych uspechov,a nech sa uz kila nikdy nevratia naspet.

Helus

ahoj Smoulinka to znie dobre pod dohladom odbornika.ja uz som mala herbalaify,a vsetky mozne diety som vyskusdala,aj vselijake tabletky.CHcem schudnut este 5 kil,mam 64 a nedari sa mi to.chCEM SA SPúYTAT,BERIES AJ NEJAKE ICH VYROBKY,ALEBO MAS BEZNE DOSTUPNU STRAVU.a ESTE OTAZKA,KOLKO TO STOJI,ALEBO,KOLKO TO TEBA STALO.ZA ODPOVED VOPRED DAKUJEM.

Smoulinka

co tak chudnut pod dohladom? roky som sa pokusala schudnut sama a bez efektu, pripadne sa mi to aj podarilo, ale nasledne sa dostavil jojo efekt. Bola som fakt zufala a dopocula som sa o vyzivovych specialistoch, ze pomozu s jedalnickom a so vsetkym, tak som sa na to nakoniec dala. A nemohla som urobit lepsie. Mam svoj jedalnicek, ktory je priamo zostaveny pre mna a mam s kym konzultovat vsetky moje nejasnosti. Pozrite si svet-zdravia.sk, uz som schudla 7 kil za 2 mesiace a stale to ide dole, vobec sa to nevracia. navyse nemam hlad a citim sa plna energie a chuti do zivota :)

sajma

Ja by som sa pridala, tiež potrebujem tých 10 kíl dať dole. Ale ťažšie je to spojiť s robotu, neviem ako to zosúladiť, vstávam o 4:30 o 6 začínam robiť až do 18 a doma zjem čo je a idem spať. A tak dookola.