Priatel pozera po vychudnutych zenach

Príspevok v téme: Priatel pozera po vychudnutych zenach
babocka

strasne mi to prekaza. nikdy sa neotaca, alebo nekomentuje, ale hrozne cumi a dokonca aj viac krat sa pozrie, ak sme niekde, ze sedi ta dotycna vedla nas. ona si to potom vsimne a ja sa citim hrozne! pytala som sa ho preco je so mnou, ked ja som taka normalnej postavy - nie som tucna, ake chrt tiez nie a on vraj lebo mna miluje, nechapem preco si nenajde vychudnutu zenu, ked sa mu take pacia... ublizuje mi to

Vemeno

Je mozne, ze tie zeny po ktorych pozera su ovela krajsie, ako ty. Ale zase aj ty sa po tych zenach pozeras, tak v tom problem nevidim. On moze mat takisto obavu, ze ho chces podviest so zenou. A asi ho to aj boli.

wurvaa

ano, chlapi su taki, skoro vsetci..a zeny to nie je nic prijemne...ja to nejako moc ani nevnimam, dokym to neokomentuje niecim takym, ze mam robit nieco preto, aby som vyzerala ako ta a tamta... Ale... Keby sme aj vsetky vyzerali presne podla kazdeho nasho partnera individualnych predstav, ked to robi teraz, tak aj potom by sa pozrel po inej... Samozrejme, netreba si to brat az tak prilis k srdcu, ale nie vsetky zeny to chapu, napriklad ja osobne nemam ziadnu potrebu sa pozerat po chalanoch a ani mi to nenapadne robit...ci je tam priatel so mnou, alebo nie.. No ludia su rozdielni.. :)

Zemepan

no tak ho take sexualne mimoriadne vzrusuju, baby, nie ste jedine na svete, tak to akceptujte alebo sa preto trapte, aj tak to nezmenite

nikto ta nenuti s nim byt vo vztahu

M 25

boože ženy, vy si vždy viete niečo vymyslieť a pokaziť si náladu, či vzťah!! sa zobudte a vážte si to, čo máte .. pokial ťa s nejakou takou nepodvádza, tak nestresuj! tak mu vypichni oči, aby sa už po žiadnej ani nepozrel ..

tulipán13

A ako mám vysvetliť priateľovi, že ak sa pozrie sem tam po inej, že nemusí mať výčitky voči mne? Stále to v sebe rieši a trápi ho to a aj to, že si občas pustí porno, keď nie sme dlhšie spolu. On to potom stále rieši a prenáša to uplne zbytočne do vzťahu..

Leela333

Súhlasím s Dzanou, zbytočne sa trápite pre somariny :-D Akurát tým ubližujete samy sebe, kašlite na to. Nech sa aj pozerajú, ide o to, že chcú byť s vami a nie s tými druhými ;-)