Mastná, zmiešaná pleť, vyrážky, póry

Príspevok v téme: Mastná, zmiešaná pleť, vyrážky, póry
Sash

Čaute.Mám dosť zmiešanú pleť,teda niekedy sa zobudím a mám suché čelo a inokedy úplné mastné.Robia sa mi vyrážky na čele,líciach aj brade takže vlastne všade na tvári.Vyskúšala som už milión kozmetických prípravkov a poviem vám,žiadne zázraky sa nekonali.Brala som už aj tabletky proti tomu ale taktiež nič.Som už dosť zúfalá.Neviete mi poradiť nejaký babský recept alebo ešte nejakú kozmetiku? Ale niečo také,pri ktorom ste videli viditeľné zmeny.Ďakujem :)

simka111

Ja som začala používat kozmetiku Dr.Nona obsahuju archebakteriu z mrtveho mora... zatial to vyzera dobre.. najdete si o nej na nete..

anjelik9

tak ja som bola vždy za biodermu a teraz najnovšie som k nej pridala na noc ešte aj LRP effaclar K a ide to dobrým smerom rozhodne nemám tak poucpavane pory a aj jednofarebnejší xsicht =)

JahO_Odka

Ja mám tiež aknóznu problematickú pleť, ale už sa mi ju podarilo udržať na uzde :) Ale trvalo mi to roky. Človek musí skúšať a skúšať a potom ostať pri tom, čo jemu sedí najlepšie.
Keď sa o pleť starám, tak ju mám ako porcelán, ale stačí 1-2 zanedbané dni a opäť je všetko tam kde nemá byť :D
Ja z tých drahších značiek odporúčam tiež Normaderm a od La Roche Effaclar K (obe si dávam na noc, resp. ich striedam). Na deň si dávam krémiky od kožnej.
Z babských receptov mi pomáha každý víkend piť žihľavový čaj a dávať si zinok.

levandulka33

pravidelny peeling 2 x do tyzdna, 2 x do tyzdna cistiaca maska, vyborna je z mrtveho mora, skus kozmetiku Normaderm od Vichy, alebo La Roche Effaclar, vzorky poskytnu v lekarni, cez den odsavaj mastnotu vlhcenymi obruskami specialne na plet, len prilozit k pleti, aby si si nezotrela make up, dostatok zinku, biotinu, B komplex, vynechat cokolady, orechy, mastne jedla, pit ciastiace caje najlepsie bez cukru, uvidis, ze sa to zlepsi, ja mam 34 a od puberty tiez problemy s pletou.. Ak ani toto nepomoze, potom skus navstivit nejakeho alternativneho terapeuta, precistit telo prirodnymi preparatmi, moze to sposobovat hrube crevo znecistene, hormonalna nerovnovaha, alebo nieco ine, neviem, kolko mas rokov, netreba cakat zazraky o tyzden ale o par tyzdnov....