Som sama

Magy

Ariame - tak pokial rada cestujes, tak sa mozme o tom porozpravat a prip. pri najblizsej prilezitosti mozeme cestovat spolu :)))
moj mail najdes pod mojim nickom ;)

Anaya

ARIAME --- Nič sa nedeje. Ja som svojho drahého našla, keď som mala 30. Ale to som ho dosť intenzívne hľadala, asi 3 roky a keď som si povedala, že toho mám plné zuby, že si dávam posledné "stretko naslepo", tak som ho našla.
Treba hľadať a byť trpezlivý. Aj keď si normálna a normálne vyzerajúca, máš 29 a každý komu by si sa na pohľad páčila, môže predpokladať, že si dávno zadaná, lebo nemáš napísané na čele, že si sama. Takže treba dať vedieť, že hľadáš niekoho a hľadať na miestach, kde sa nachádzajú ľudia, ktorí tiež hľadajú ;-)

alchemist

ahoj Ariame,
ja som na tom podobne ako ty len ja mam 27 a vztah som nemal este ziadny, vzdy ma niekto nadchne ale vzdy to skonci fiaskom, uz ma to prestava bavit :D

Ariame

Ahojky,

Dakujem za nazory. :) myslim ze aj troska pomohli.

Macik, ked ja ani nemam chut niekoho hladat. Len obcas, ked mam pocit ze mi je velmi smutno, no inak nie. Proste ma to nebavi, a som aj dost skepticka ze ci vobec niekoho najdem.

Magy, celkom dobry prispevok. Myslim ze v urcitom smere sa to na mna dost hodi a vystihuje ma to. Aj ja cestujem (ked mozem) :)

No tak vseobecne, proste aj tak nechapem preco proste nemozem mat normalny zivot v tomto smere....mat vztahy atd. :(

macik

hm,pre ženy teda absolutne nie je utecha,ked su same,bez partnera,ze " raz pride " ,my cakat velmi nechceme...
viem,co rpezivas,mila zakladatelka,ja som kedysi prezivala to iste,a myslim,ze coskoro to zacnem prezivat znova,lebo asi v mojom vztahu svieti stopka onedlho ...ale nemam nikoho ineho ...je to tazke ..tpo nevyriesis,proste musis hladat a hladat,nic ine nam " nezadanym "! neostava ,musime len hladat,ale poriadne preberat !!
ja si tiez myslim,ze som celkom normalna a normalne vyzerajuca baba,so slusnym spravanim,IQ a tak ..ale to dnesni muzi nevedia úproste ocenit,sice som ovela mladsia ako ty,ale ..viem,ako sa citis,

lenze poviem ti este nieco,radsej nemat nikoho,ako si znicit zdravie a nervy pri niekom,teraz to uzz vsak viem,len ..vtedy som to nevedela :(

Magy

Ariame, nesuhlasim s nazorom, ze akonahle je absencia vztahu na niekolko rokov, ze to musi nutne znamenat, ze robis nieco zle. Partnerov do vztahu si vyberame podla urcitych kriterii vedome aj podvedome. Ty si zrejme v situacii, ze nikto, koho by tvoje "druhe vnutorne ja" odsuhlasilo, nie je prave k dispozicii v tvojom okoli. Je mozne, ze si sa za tie roky stala aj trochu narocnejsia a kladies si urcite poziadavky na partnera, ktore nesplna kdejaky priemerny typek. Na tom nie je nic zle, poznat svoje hodnoty a "nepredat sa lacno".
Som na tom vlastne podobne, u mna zohrava podstatnu ulohu aj moj zivotny styl, pretoze (pri)vela cestujem a fakticky sa tulam po svete, nemam domov, zazemie, korene... A nijako ma to netrapi, za poslednych par rokov som zazil a videl veci, ktore drviva vacsina neuvidi a nezazije za cely zivot. A nemyslim si, ze to ze som sam, je o tom, ze robim nieco zle.
Hore hlavu a klud, ten pan spravny sa raz najde. A ak nahodou aj nie - co dnes nemozes este vediet, su aj ine cesty, ako si zivot uzit a spravit ho hodnotnym. Zi naplno a zvysok nechaj na stastie, nahodu a prilezitost. ;)

arman

A snazia sa o teba nejaki? Prejavil ti uz nejaky city, alebo naklonnost, ze sa o teba zaujimal, snazil sa dohodnut stretnutie, vypytat cislo, alebo dal najavo svoj zaujem?