Zajačie bobky

Príspevok v téme: Zajačie bobky
Mia_11

Už dva mesiace som nemala normálnu stolicu pokope, len takzvané zajačie bobky :( pritom stravujem sa zdravo,pravidelne nie veľa, pijem dosť a aj pohybu mam nadmieru :) ale v čom je teda problém, v práci mávam dosť stres ale že by to mohlo byť aj tým? a k doktorovi neviem či mám isť, preto najskôr píšem vám ak niečo viete alebo to už niekto v živote mal poradte mi prosím .

aneleh

prosim vas poradte mi --mam tvrdu stolicu ako zajacie bobky--na lacno mavam oleje--olivovy-lanovy--ovsene vlocky-jahody-a napriek tomu ma zapeka az mam len zajacie bobky--nic ma neprezenie-dokonca mi lekar predpisal na zmeksenie stolice 15ml brat-nic-dala som si 30-nic--stale len zajacie bobky?-aka tam moze byt chyba?-co mi odporucate?

Mia_11

Už som naozaj aj ten olej vyskúšala ale stále mám tvrdú zajačiu stolicu :( ak tiež niekto tento problém dlhšie mal prosím poradte mi.

RNG

Napriek tomu mas problemy. Takze asi nieco budes musiet spravit, nuz a lyzica olivoveho oleja to mnohym napravila, takze aspon skus?

Mia_11

RNG v makrobiotike moc tukov nieje to je pravda,ale je tam vela obilnin ktore podporuju travenie, no a dost aj vody pijem.

RNG

Uz moja stara mama hovorila, ze si treba creva vymastit, aby sa v nich jedlo "klzalo" hladko.
Asi nejes dost tukov. Odporucam lyzicu panenskeho olivoveho oleja.

Mia_11

Ja chodim na WC každe rano nieviem či by to mohla byť zápcha, inak papam každy den zeleninu, vele vela obilniny, polievky makrobiotická strava,žiadne mäso, ako ja sa dobre vypráznim len musim stašne tlačiť a myslím si že to nieje normálne...

PaSi

Mia, ja som sa docitala, ze tieto 'bobky' su vlastne zapcha [dufam, ze sa nemylim]. Treba zvysit prijem vlakniny a uzivat probiotika.