Dlha menstruacia

Príspevok v téme: Dlha menstruacia
kyzz

Chcela som sa opytat... mavam viac-menej pravidelnu menstruaciu 2roky /teraz mam 18/, no nikdy predtym som nespozorovala, ze by som ju mala dlhsie nez tyzden. je sice pravda ze mavam dost komplikacie pocas menzesu, strasne krce, obcas aj hnacky alebo zvracanie, ale to len v prvy, max. druhy den pocas menstruacie a potom je kud, ibaze mavam ju obvykle tych 6-7dni. Tento mesiac sa mi nejak podivne natiahla a trva to uz druhy tyzden. Nieje to silna menstruacia ale stale ju mam. Netusim v com moze byt problem. Pohl.styk mavam pravidelne so stalym partnerom a u gyn som este nebola, co je urcite chyba, to viem, zrovna som sa tam chystala po tejto menstruacii nakolko si chcem spravit vysetrenie a tiez nechat predpisat hak- no s menstruaciou tam asi tazko pojdem, ved ma zrejme nebudu moct prehliadnut... co s tym ? Ma niekto skusenost ? Ci je to uplne normalne ?

RNG

Na popdobne problemy casto zaberie Yam, davka 2 gramy , 10% diosgeninu.
Alebo progesteronovy krem, s obsahom prirodneho progesteronu, nie syntetickych nahraziek, co predpisuju lekari.
Na krce je pupalkovy olej, black cohosh a ine

kyzz

prosim a viete mi este poradit..? myslite ze mi v pondelok pichne gynekologicka tu injekciu nech prestanem krvacat ? pretoze ja v utorok odchadzam na tyzden k priatelovi ktory byva odomna 300km a konecne ma volno... tak som rada ze mozem k nemu na dlhsie ale ak budem mat menstruaciu zrovna teraaaz.... tak to teda nebude vobec ziadna vyhra :// mozem o to poziadat ? alebo ako? ci mi to tiez nezaberie okamzite ? :/

kyzz

Uz som sa objednala v stredu,v pondelok mam ist na vysetrenie. inac mi skoncili v stredu, myslela som si ze uz to bude dobre, nemala som uz ani spinenie ani nic a dnes ZAS... ja tomu nerozumiem..vcera som normalne bola uz bez intimky, ciste nohavicky..a dnes som opat krvacala... nerozumiem tomu :/ snad to nebude nic vazne

miselka007

Ahoj Kyzz, ja som mala toto iste.Trvala mi menst. dva tyzdne aj par dni.Volala som na gyndu a povedala som aky mam problem. Objednala ma aj ked som ich mala i ked to uz bolo len take fakt slabunke.Vysetrila ma,bola som sice v poriadku ale nejake male cisty videla na vajecnikoch tak ze je to asi z toho. Dala mi tabletky na tri dni alebo ako a preslo to...Takze urcite sa objednaj aj ked ich stale mas.

Ivka 1

Kyzz nie je to normálne, je potrebné navštíviť v prvom rade gynekológa- vyšetrí Ťa aj keď krvácaš alebo Ti dá injekciu na zastavenie krvácania a dohodne sa s Tebou na kontrole. Bude potrebné vyšetrenie krvi.