Alergie? Astma?

Príspevok v téme: Alergie? Astma?
Aloeveraflp

Dobrý deň, chcel som sa s Vami podeliť o moje skúsenosti. Býval som 5 krát do roka chorý aj viac, alergie celý rok, plný nos a z toho aj zlý psychický stav samozrejme je ťažké byť celoročne chorý.
Potom som objavil Aloe vera gel, plus nejaké vitamínové doplnky, samozrejme nie po prvej flašy ale po dlhšej dobe sa moj stav výrazne zlepšil, chorý nebývam, alergia minimálne sa objaví formou upchatého nosa na čo mám aloe produkt mastičku a za dva dni je preč.
Nie som obchodník a ani filozofia firmy nie je o reklame takže firmu menovať nebudem.
Ceny produktov sú myslím si že primerané, netreba brať celoročne stačí si urobiť kvalitnú kúru.

Ak by mal niekto záujem kľudne mi napíšte na mail dohodneme sa o stretnutí. Som živý príklad človeka ktorý bol nonstop chorý a je to preč.

Nenechávam tu číslo ani meno pretože ako hovorím firma sa nepropaguje pomocou reklám.

RNG

Navykovost sa moze vybudovat na vselico, moja zena napr je navyknuta na kavu, moj syn na coca colu, a ked z niecoho beries enormne vela, mozes si poskodit, a moze to byt aj voda, kde 4 litre vypite v 5 minutach ti mozu sposobit smrt zo zlyhania nervovej siete(hyponatremia).
Ale potravinove doplnky nesmia byt ani viac navykove, ani "skodlive", nez bezne potraviny.

RNG

Potravinive doplnky su vzdy schvalene lekarskou komisiou na volny predaj a podmienka na schvalenie je neskodnost. Tj vsetky rozsirovane spravy o skodach sposobenych potravinovymi doplnkami su lzive.
Potravinovy doplnok nemusi vzdy "zabrat" ale NEMOZE POSKODIT, pokial ho besne nepredavkujes.

modráčik

...a naco by hladal specialistu, ked mu tie pripravky pomohli? Ja mam tiez takuto skusenost so synom, ked bol malicky,teraz ma uz 33rokov a vobec mu neuskodili pripravky, ale naopak, len pomohli.Vela tazkosti sa da riesit bez chemie....

kristina555

keď ste býval často chori navstivil ste špecialistu? alergiológa?

rôznymi prípravkami si mozete skodit preto by ste mal vyhladat špecialistu