Časté močenie

Príspevok v téme: Časté močenie
Martin20

Dobrý deň mám iba 20 rokov a mám problém s častým močením, ale iba vo chvíli keď nemôžem ísť močiť proste keď dlhšie cestujem autobusom alebo pri dlhých prednáška na VŠ a pod. Pred prednáškou idem aj 2x na malú a množstvo moču je minimálne ale odchádzam s potrebou močiť znova. Ak som doma všetko je o 100% lepšie. Znažil som sa to riešiť nepitim vody ale viac menej žiadna zmena iba ten istý pocit strašnej potreby na toaletu, ktorý sa ako tak dá zadržať ale nie na 2 hodiny a následné bolesti hlavy.
Privítam akúkoľvek radu.
Dopredú ďakujem za odpoveď

Koloman

Moze ist o zvacsenu prostatu,ako uz bolo napisane,ale moze ist aj o chornicky zapal.
Takze ja by som najskor vyskusal tinktúru z kapucínky, je to dezinficiens močákov, ale nezoženieš ju v každej lekárni. Užívaj ju max. 2 týždne, ak Ti nezaberie, potom prejdi na Prostenal alebo Prostamol, lekár by Ti aj tak doporučil len jedno z tohto. Prostamol je lepší, cenovo sú na približne rovnakej úrovni...

zdradca

Martin20 ide o zapalove ochorenie prostaty presnejsie zväcsenie prostaty a to co popisujes je jednym s priznakov. Navstiv cim skor urologa a zacni to liecit.Je to bezne ochorenie u muzov a pravda je ze kym niekedy to postihovalo muzov po 50-tke hranica veku pacientov s priznakmi tohto ochorenia sa rapidne znizuje.
Zanedbanie liecby je uz len krok k rakovine prostaty,si mlady tak nevahaj.

nicolette

Nie som si istá, ale môže ísť o nejaké zápalové ochorenie. Vhodné by bolo vyšetrenie na urologii, najprv však zájdi za obvodným lekárom, nech ti odoberie moč a potom sa uvidí. Príčin však môže byť veľa a je ťažké to takto na diaľku posúdiť.

Najčítanejšie články