Gynekolog alebo kozny?

Príspevok v téme: Gynekolog alebo kozny?
rianah

ahojte, mam dlhodoby gynekologicky problem, teda sama neviem ci bude vytok gynekolog. rázu. vsetky kultivacie su vzdy v poriadku, imunologicke testy bolu ok, chcela by som navstivit kozneho lekara, kedze sm sa docitala ze aj kozni lekari su specialisti na ochorenia koze, sliznic a pohlavnych organov, naozaj liecia aj taketo problemy? nechcem aby na mna lekarka zazerala ako na blbu..

M 25

ok, to beriem.. ale ved ked máš založenú jednu tému s tvojim problémom, načo zakladáš dalších sto?! toto nepochopím ..

rianah

M 25: ked mate diagnozu ktoru nasu blbi lekari nevedia riesit,behate od lekara k lekarovi, tak sa kazdy asi aj slamky chyta ze ? a chce pocut nazory od druhych

Carie

kozna lieci aj pohlavne choroby ale ak to co mas pohlavna choroba nie je, nemyslim, ze ti nejako pomoze. ale moze ti urobit testy na vsetky pohlavne choroby, len sa za to plati a nie je to zrovna malo.

M 25

a ešte niečo, ked sa mi niečo zdá normálne, vela krát aj poradím..ale ked je niečo už takto otravné, nedá mi nereagovať aj negatívne ..

M 25

uuuh, aké silné reči takto na noc ..
ja nekritizujem, len som všímavá ..
ako radíte mne, aby som si vás nevšímala, tak to isté robte aj vy.. ale očividne, vodu káže , víno pije ..

nikoho neurážam, nikomu nenadávam, len poukazujem na isté zbytočnosti ..

keby každý zakladal denno-denne tú istú tému dokola, ako by to tu vyzeralo?!

už aj tak je tu istá anarchia a každý si tu môže povedať, čo chce

an-e

suhlas s rianah, vsimla som si ze M25 vzdy musi niekoho kritizovat, pokial viem tak M25 ty nie si administrator tohoto fora tak sa do toho nestaraj kolko tu dotycna zalozila tem moze ich zalozit aj sto ked administrator nebude mat nic proti tomu, a nechapem naco sem vlastne chodis ked tu ludi stale kritizujes, vsimla som si ze tebe tu stale nieco na niekom vadi, pokial viem ludia sem chodia preto aby im niekto poradil a nie aby ich tu kritizoval a odpinkaval sarkastickymi poznamkami, robi ti to dobre?

bxsrg

dermatologicka je kozna lekarka v preklade..
ty si vyhladaj ale dermatovenerologa/icku . to su specialisti aj na ochorenia pohl. organov