poradi mi niekto???

jaja

Ak užívam vaginálne tabl. GYNOFLOR môžem mať pohl. styk bez ochrany? A mohla by som aj napriek užívaniu liekov otehotnieť?

qiu

Barbora asi by bolo fajn keby že si najprv kúpiš tehotenský test, lebo možno zbytočne stresuješ. V tvojem veku je nepravideelná menštruácia úplne normálna. A ak by si predsa len bola tehotná tak v 15 sa interupcia pred rodičmi NEDÁ utajiť. Totižto lekár ti ju bez ich súhlasu nespraví.Mesiac je už dosť dlhá doba asi by nastali už ranné nevolnosti.

lauraaa

prosim poradte...vratila som sa z dovolenky pekne opalena,ale posledne dni som sa zacala nahorazne supat..je to velmi nepekne!hlavne dekolt,ramena a chrbat..prosim co mam proti tomu robit?ma niekto nejake skusenosti??vopred diki:)

barbs

AHoj mam 15 rokov a meska mi menstruacia uz skoro tyzden... pohlavny styk som mala asi pred mesiacom.A tak chcela by som sa opytat da sa uskutocnit potrat aj bez vedomia rodica ?A prejavuje sa to nieak? mysim su nieake priznaky tak skoro?? Za skoru odpoved vam velmi pekne dakujem. Je to pre mna dost surne . Barbora

zabka

uz 4mesiace mi mešká,pritom tehotna urcite niesom,je pravda ze som schudla,mam podvahu ale jedavam vsetko a zjem toho dost,mam este pockat?

aljoška

Vírus HIV sa prenáša pohlavným stykom,prípadne použitou ihlou ale že by si sa nakazil pri porezaní sa na skle.To by sa musel porezat najprv nejaký HIV pozit a nechat tam stopy krvi.To je moj názor.Prečo máš také obavy?

kurac

moze mi niekto povedat ci je mozne aby som sa nakazil virusom HIV a nasledne onemocnel na AIDS tym ze som na porezal sklenenej tabuli ktora tvorila vypln dvery do vchodu do panelaku