Veľké pysky ohanbia (1 cm)

Príspevok v téme: Veľké pysky ohanbia (1 cm)
Dzesika000

Cavte baby

mam problem... zacala som zit pohlavnym zivotom no uz predtym som mala stale komplexy z toho, ze mi trcia pysky tak 1cm... ako ked mam spojene nohy tak netrcia teda to je logicke, ale najviac mi vadi, ze ked roztiahnem nohy a chalan ma zacne palcovat... tak proste trci mi to tam strasne sa zato hanbim... este sa mi s nim stalo, ze ked sme asi po 2x spolu spali, tak sa stal mensi trapas pre mna aj prenho, ze sa mu nevedel postavit (lízal ma..a nic proste nevzrusovalo ho to... co som nechapala a ostala som zarazena ako tvarila som sa ze fuuu co sa deje, mozno bol zvyknuty na vaginy co maju pysky s klitorisom len taku ciarocku-co je asi aj viac vzrusujucejsie pre chlapa.. ) velmi sa hanbim mam z toho riadne problemy, nikdy sa neviem uvolnit proste vadi mi to tam... viem ale, ze nieje najvhodneodnejsia operacia labioplastiky, ale myslim ze asi by mi to pomohlo aj k tej sexualnej stranke, proste ja sa s tym neviem zmierit ze som tam dole taka...poradte mi co robit ale nepiste mi prosim vas ci som chora na lavu ze uvazujem nieco take abo co... nato tu existuju prispevky aby sme si zeny pomhalai no nie???? tak na narazky typu ze sa mam uvedomit aj s plastikou nereagujem a vopred dakujem, napiste mi mi co si o tom myslite...

ema

toto by som už fakt neriešila aj ja som mala z toho komplexy ale stretla som muža ktory ked ma videl tak bol z toho hotovy :) neskôr mi napísal že ju mám krásnu a ako stvorenú na hranie sa ,hrozne mi to pomohlo a stúplo mi sebavedomie :))) verím že aj ty takého nájdeš....nerieš sa toto je najmenší problém aký môže žena mať bud rada že si zdrava

fernet

Ak sa chlapovi nepostavil nie je to problem pyskov, to mi ver.Problem je inde. Co ak nadabis na chlapa ktoremu by sa aj toto pacilo viac ako zoperovane?

Agnes999

No a co chces pocut? Tak chod na operaciu ked ti to tak strasne vadi ze nemozes kvoli tomu zit. A az to budes mat zoperovane, co si vyberies ako hrozny komplex nabuduce?

orol

Dzesika, práve takú babu hľadám, ako si Ty, s takými pyskami ( môže byť aj väčšími ), práve pri tekejto babe "stojím" nonstop- máš to krásne.

Maoam

pan d., vsak si pozri anatomiu zenskeho genitalu, male pysky ohanbia, velke pysky ohanbia atd...kedze mas syna, snad si ich uz aj videl ;-)

pan d.

Podla mna takmer vsetci, co tam chodia, su podivni. A same fotky, s detmi, usmevy, rodiny, vyletiky, joj, sama idylka a nechces so mnou chodit? Nemam zaaajem a pod. keci. Je mi z toho na grc, ak mam byt uprimny.