Prijímačky na EUBA - matika

Príspevok v téme: Prijímačky na EUBA - matika
citronik93

Čaute, študujem na Obchodnej akadémií, avšak odbor Manažment reg. cest. ruchu. Chcela by som ďalej pokračovať na EUBA len mám obavy z prijímačiek. Ekonomiku snáď dám, mám jej na škole dosť, v angličtine nie som najhoršia, len ta matika...Na ZŠ som patrila k najlepším, ibaže na SŠ sme mali máličko hodín, ak mam byť úprimná viac sme sa neučili ako ano... Na doučovanie chýba čas i financie.
Je matematika na týchto prijímacích skúškach naozaj náročná ? Neviem či to mam risknúť a podať si prihlášku alebo ju dať na niektorú menej atraktívnu VŠ kde mám prijatie isté...Ďakujem za odpovede.

ivanečenka

Myshl, práve preto si dovolím tvrdiť, že kto je dobrý na matike ajn a OA, zvládne prijímačky, len musí prepočítať tie príklady z EUBA. Tam nie je učivo z gymnázia:) dá sa to:)

myshl

ivanečenka nechce sa mi veriť, že človek, čo doučuje matiku, vypustí taký blud, že "keď zvládneš na strednej, zvládneš aj prijímačky"..

Faktom je, že je OBROVSKÝ ROZDIEL medzi matematikou na gymnáziu a na Obchodnej akadémii a pokiaľ nenavštevuje na OA nejaké doplnkové hodiny, tak to s matikou na výške bude mať ťažké a doučko odporúčam.

ivanečenka

zožeň si knihu s príkladmi a tie prepočítaj, ak zvládaš matiku na strednej, tak to dáš. Roky doučujem matiku, tak viem:)