Prvé tetovanie...

Príspevok v téme: Prvé tetovanie...
tetovačka18

Podľa vás je kedy vhodné si dať prvé tetovanie? Mám 15 a rozmýšľam že by som si chcela dať tetovanie. Viem že si veľa z vás pomyslí že som mladá a že je to blbosť a že sa mi to neskôr už nebude páčiť. Ale mne sa strašne páči tetovanie na zápästí a chcela by som si dať nejaké motto napr. Never give up. Čo si o tom myslíte? Myslíte že je to už otrepané to Never give up? A nechcem si to dať len tak, len preto že sa mi to páči...

sydney

ja si chcem dat na rebra zboku taky maly napis..pre mna strasne vela znamena a bude to viditelne len ked budem v plavkach. a potetovsny chcrbat? wow! mam strasne vela znamenionk na chrbte plus jazvy z vyrezanych, mozem o tom tak snivat! :)

aadriaanka

Marrisa celý chrbát? To by som si chcela pozrieť ešte som také veľké tetovanie na žene osobne nevidela. Akurát na nete, ale to nepočítam. Poslala by si mi foto tej kerky?

Tetovačka18 ak ti ide len o machrovanie pred kamarátkami tak si radšej tetovanie zatiaľ ešte nedávaj...Poznám ľudí čo si dali rôzne hlúpe kerky keď boli v tvojom veku a teraz to ľutujú...

marrisa

Ahoj, mne sa vzdy pacili velke tetovania, od 12tich som pripravovala mamu ze skoncim potetovana a tak sa aj stalo :) Mam potetovany komplet cely chrbat, doba tetovania bola 28 hodin rozdelenych na 6-7 hodinove casty a nelutujem, skor sa snazim kontrolovat aby sa to uz nerozsirilo.

A moje odporucania su...nedavaj si tam taky infantilny kec ako never give up. Daj si tam nieco, co mozes skutocne povedat ze si ty a ze to vystihuje teba a tvoj doterajsi zivot. Preto je dobre pockat s tetovanim, ked uz cloveka ma kusok odzite a vie vniest do tetovania nieco hlbsie nez len farbu pod kozu.

A po druhe, prosim ta, nedavaj si to na zapastie a ine lahko viditelne casti. Viem ze je to lakave, ze to tetovanie bude moct byt hned videne, ale zaroven je velmi uzitocne, ze sa mozes tvarit ze to tetovanie nemas, ked to bude potrebne, kvoli nie vzdy chapavemu jedincovi s ktorym budes jednat. Ja som kedysi mala tiez napad so zapastim a dakujem bohu ze som ho neuskutocnila.

miauu

tetovanie podla mna nezalezi od veku, ja mam svoje prve od 17 zatial vobec nelutujem, len si spravne vyber ze co nech ta to neomrzi po roku dvoch..
co sa tyka toho never give up to neviem :/ videla som to uz snad vsade

Magy

suhlas s rng - zatial si mlada a menia sa ti zaujmy, nalady, postoje. mozno uz za pol roka ci rok by si lutovala. daj si henu, prip. si to obnov a ak si budes aj po roku ista, ze to tam chces mat, tak si to daj natrvalo.
problem s tetovanim je, ze to mas fakticky nadosmrti - ak neratam drahe laserove odstranenie, po ktorom aj tak ostanu stopy. uz nikdy to nebude uplne take, ako keby si nemala nic.
preto na tetovanie treba s rozmyslom. ;)

RNG

Namaluj si to henou a bude sa to tam drzat mesiac. Mozno po mesiaci si to rozmyslis.
Tetovanie je permanentne mrzacenie koze.