Žeby má moj otec milenku?

Príspevok v téme: Žeby má moj otec milenku?
slnce

Dobrý večer, chcem sa vás opýtať na váš názor. Nejaký čas pozorujem mojho otca, a zdá sa mi že ma milenku alebo dáku kamratku alebo neviem co to je... poprvé chodia mu vysoké faktúry hlavne za sms, čo kedysi on nenapísal ani jednu sms tak teraz aj 100. po druhe ma taký starý telefon, a zistila som že po večeroch ked neni mama doma si ho zapína a pocula som par krat ten telefon zvonit. a za tretie teraz som si vypocula kratky rozhovor, volal z toho druheho telefonu a volal s dakou zenou...trva to uz ale 2 mesiace. neviem ci sa aj stretavaju, neviem nic okrem toho ze som teraz zistila ze s dakou zenou poveceroch volava. on taketo kamaratky nema s ktorymi by volaval. chcem sa teda spytat ci mam o tom povedat mojej mame, alebo mam cakat? jeho sa nato pytat nechcem, bolo by to trapne a aj tak by sa z toho vykrutil a pravdu by nepovedal. maminu mam strasne rada...ale co z toho ked jej to poviem? ked sa ho ona na to spyta,tiez asi vsetko zapre...

BJ 2

Moja skusenost je taka, ze ked som mal babu alebo namotaval nejaku (riesil), tak mi vzdy vystupilo mnozstvo SMS za to obdobie, a to velmi vyrazne. Neviem, aky iny by bol dovod u chlapa, ze sa mu zdvihlo pocet SMS... vzdy je za tym zena, s ktorou si vypisuju...

Petra11

Aj môj otec má milenku a dozvedela som sa, že nie je jediná. Aj v minulosti mal milenky. Je mi na vracanie, keď počujem ako s ňou rozpráva do telefónu Marcelka, zlatko, opatruj sa. A mojej mame iba nadáva, v živote jej nebol oporou. Je mi z neho na vracanie, z tej jeho bezcitnosti. Na staré kolená nech sa stará o neho Marcelka, ja to rozhodne nebudem. Nevie si vážiť rodinu, tak nech ide.

Agnes999

Kasandra ma pravdu, ak napr. povie "ahoj milacik" tak to pracovne asi nebude. A ono je uz teraz jasne ze ma milenku, alebo minimalne z toho nieco take bude. Kto si mysli, ze chlap si zaobstara druhy mobil ktory ma vypnuty vzdy vtedy, ked je jeho zena doma a zapina ho zasadne len ked doma neni len preto, aby riesil s kolegynou cisto pracovne veci je padnuty na hlavu! slnce, na tvojom mieste by som sa porozopravala hlavne s otcom. mame by som to zatial nehovorila, skus to sama vyriesit s otcom a tlacit na neho, nech sa spamata, inak to povies mame!

ika211

Podla ma ma milenku a vies, co, na tovjom mieste napisem mame anonymny list, nech sa trosku viac zaujima o svojho muza, napisem preco a necham to na mamu, zas vodit ju za nos nech si ten hnusak nezvyka.

kasandra

Keď zavolá z jeho čísla a ozve sa nejaká ženská, tak podľa tónu jej hlasu môže zistiť aký vzťah k nej má :) Vy dvaja ste asi chlapi, čo keď Vám to tak vadí, že načo volať :)

kasandra

slnce- ja na tvojom mieste by som využila chvíľku, keď budeš mať v dosahu otcov mobil a on pri tebe nebude, tak zavolaj na to číslo a čakaj kto sa ti ozve.

dinosaurus

ja by som to vôbec neriešil. iba ak v tom máš svoje záujmy na tom, aby sa rozviedli. v opačnom prípade neni dôvod sa starať do ich vzťahu....

slnce

co som pocula, rozpravali sa o beznych veciach, ale boli tam aj dake dvozmysli. a nejde mi o nic, ale tak tebe by sa tiez nepacilo keby ma tvoj otec poza chrbat tvojej mamy daku druhu?!