Vytlacanie vyrazok?

Príspevok v téme: Vytlacanie vyrazok?
slnecnica22

ahojte,chcem sa spytat,ako je to s mechanickym cistenim pleti u kozmeticky.je to vobec pri akne vhodne?ja som asi po dvoch rokoch sa opat odhodlala,ale nedopadlo to az tak dobre,kedze ma celu porypala tak sa mi zvyraznili vyrazky na jednom lici,ktore som dovtedy nemala az tak hrozne zasiahnute a teraz,asi mesiac potom,sa mi tato strana tvare dost zhorsila,stale tam ma vyrazky a samozrejme z toho flaky.takze nepoznate nejaku metodu hlbkoveho cistenia,ktora by nebola taka agresivna?a ozaj,mate niekto skusenosti s biostimulacnym laserom napr.proti flakom po akne? dakujem :)

dazdovka666

Tazke formy akne patria do ruk kozneho lekara, to vam povie kazda kozmeticka. Teda ta "normalna". Ja osobne vsak banujem, ze som ku kozmeticke nezacala chodit skor, tiez som pocuvala zo vsetkych stran, ako ma dokalici, preto som sa tam odhodlala az v 20tke a chodim k nej zhruba raz za 2 mesiace uz takmer 13 rokov. Vytlacanie nie je nic prijemne, prve dni clovek aj vyzera trochu tragicky :) ale je to jedina forma skutocneho vycistenia pleti a tym aj predchadzania akne. Samozrejme neznamena to, ze sa vam nemoze nieco este zapalit nanovo. Ale ked si predstavim, ze by som kozmeticke nechodila a jaky bordel by som si nosila v pleti, no fuj...

ginger24

už nikdy viac ku kozmetičke..presne ako hovoriš..upolne ma dorypala..vyražky sa nehojili, ostali mi jazviská a fľaky..používam len kvalitnú kozmetiku a po tomto zákroku som do toho vôbec nevrtala, takže infekciu som si tam žiadnu nezaniesla..a ak áno, tak len minimálne..a nie že som mala celý ksich ako struhadlo na zemiaky..a všetko zapalene..no proste otras..takže vdaka tomu frčím na roaccutane..

M 25

radšej sa budem starať o pleť ja sama, akoby som sa zverila do rúk niekomu cudziemu a ktovie,ako to dopadne..
a ano, teraz mám pleť krásnu :)

M 25

mávala som akné, z celiakie, kožná skúšala všetko možné na mne, nič nezabrala, až nakoniec solárko mi pomohlo ..
poznám pár ludí, čo boli u kozmetičky a tá im pleť riadne doriadila..tak som si povedala, že tam nejdem ..

to akné prešlo, ostali mi trošku jazvy.ale radšej si kupujem kvalitnú kozmetiku, konkrétne Artistry. oni majú napríklad aj chemický peeling, čo aj u kozmetičky, ale nie je taký ťažký pre pleť..

jhh

kozmeticka, alebo ty sama si si tam zaniesla infekciu.
nic ucinnejsie ako mechanicke hlbkove cistenie pleti nieje. skus ist ku odbornej kozmeticke do nejakeho zdravotnickeho strediska. nie ku kozmeticke, ktora boh vie ako ziskala certifikat na tuto cinnost